Bayram Bize Haram

Geçen hafta alınan galibiyetin havası, bu maç için itici güç olur diye düşünmüştük. Takımın kendine güveninin gelmesi açısından önemli bir maçtı ve uzun zaman sonra 2 maç üst üste kazanmak çok uzak bir ihtimal değildi, olmadı.
Yönetimin her fırsatta dile getirdiği şikayeti, şehir takıma sahip çıkmıyor oluyordu malumunuz. Tribünlere baktığımda Bank Asya Liginin maçtan önce 17. olan bir takımına göre inanılmaz bir seyirci topluluğu gördüm. Şampiyonluğa oynayanlar takımlar 3-5 bin ortalamayla o noktalara gelebiliyorken, bu şehrin taraftarı daha ne kadar sahip çıkabilir takımına? Oyunculara ödeyeceğiniz parayı da biz mi bulacağız? Boş oturmak güzel geliyor yönetici vasfıyla, iyi hoşta onu bari siz halledin. Eğer sorun para değilse, bu takımın hali ne? Geçen sene içeride geleni geçeni yenen takımdan ne değişti? Fuat Köktaş başkanlığında her şeyden haberimiz oluyor, şeffaf bir yönetim tarzı izliyorduk. Şimdi niye her şey kapalı kapılar arkasında dönüyor anlamak mümkün değil.
Maçla ilgili söylenecek birkaç şey var tabii, ama haftalardır aynı hikayeyi gördüğümüz için kendimizi tekrar etmek kaçınılmaz oluyor maalesef. Sanırım Dünyanın en kolay çalım yiyen iki bekine sahibiz. Ayrıca Orhan"da en yavaş bek olma sıralamasında ilk 3"e rahatlıkla girer. Keza 2 golü de onun arkasına atılan toptan yedik ki, sezona iyi başlayan Serkan Eyüpoğlu"nu inatla oynatmamak kimin fikri bilmiyorum.
Diğer maç sonuçlarına da baktıktan sonra, söylenecek tek bir şey var. Ekmeğinize mani olmak gibi olmasın ama, ilk devreyi 15 puanın altında bitirirsek, ara transferde yalandan yere adam alıp ta takımı daha fazla borca sokmayın lütfen. 2.Lig B kategorisinde o paranın her kuruşuna ihtiyacımız olur çünkü.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa KAR Arşivi
SON YAZILAR