Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BATILILARIN RESMİ

Dünya devletlerini kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda yönetmeye çalışan beşli iştirakin ikilisi. GÜYA  ZIT KUTUPLAR ! Zıtlıkları sadece çıkar ve menfaatler çatışmasından. 1950 li yıllarda, KORE’ de, VİETNAM’da, İRAK’ta, AFGANİSTAN’da, LİBYA’da, MISIR’da, bu günlerde de SURİYE’de. Hep aynı oyunu oynuyorlar.

Senden di, benden di, diyerek, yöre insanlarını birbirlerine vuruşturup, Silah sanayilerini çalıştırmakta, attıkları her kurşun ve bomba için maliyet çıkartarak, o ülkelerin mal varlıklarına el koymaktalar. Geçmişte, SÖMÜRGECİ batılı devletler, İşgalci RUSYA ‘nın DÖKTÜĞÜ KAN’ ın HADDİ HESABI YOK.Rus despotizminin, Ukranya ve Kırım İşgali en yakin olay iken, Suriye deki attığı bombalar ve berhava ettiği SİVİL HEDEFLERİN acısı bize yansımakta. 

Eski SÖMÜRGECİ  AB ülkeleri ve ABD Bomba atmada yarışırken, Ülkelerini terk eden İKİ BUÇUK MİLYON mülteciyi kabul eden TÜRKİYE, batılılara anlarlar sa !  İNSANLIK DERSİ veriyor.

TÜRK MİLLETİ bu insanlık dersini yüzyıllar boyu defaatçe vermişken, KİRLİ HESAPLAR içinde olanların, Yukarıdaki görüntü sahiplerinin yüz ifadeleri, ne tür bir çelişki içinde olduklarını göstermiyor mu.

Afrika ülkelerini ziyaret eden, Reisicumhurumuz Sayın Tayyip Erdogan’ın, Ecdadımız OSMANLI için, “SÖMÜRGE AHLAYIŞI YOK” ifadesi, ne kadar gerçek se, Batılıların  SÖMÜRGECİLİK tabiatlarının da o derece ortada olduğudur.

ABD Başkanlık koltuğundaki OBAMA’nın, Irkı olarak Afrika dan KÖLELİK neticesindeki ABD deki varlığına rağmen, kurulmuş sistemin parçası olarak, DOĞRU’dan yana OLA MAMA mecburiyeti, Hurriyet anıtı ile, insanlara göstermelik  HÜRRİYET’çilik sunarken, Ülkeleri karıştırma, İnsanları öldürme, Ocakları söndürme, Çocukları öldürme, Kadınlara dul bırakma da nasıl yarıştıkları ile görülmektedir.

72,5 milletler harmanından teşekkül eden, ABD nin bulunduğu yer ve iddia ettiği HÜRRİYETÇİLİĞE rağmen, uygulamalarının tamamen yanlış olduğudur.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR