Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

AK PARTİNİN DİKKATİNE

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, TİTİZLİKLE bir araya getirdiği, “KILIÇDAROĞLU BELGELERİ” her ne kadar, Medya ve bazı gazetelerde dile getirilmiş olmasına rağmen, Kamu oyunca merak edilen hususlar olmuştur.

Gerçi Kılıçdaroğlunun gün geçmeden ortaya çıkardığı GAFLAR ‘ın bitmek tükenmezliği karşısında, belli bir noktada birikenlerinin bir KİTAP veya BÜROŞUR halinde halkımızı ulaştırılması ve ellerinde bulundurulmasının lüzümlü olduğudur.

MELİH GÖKÇEK’in sitesindeki bir belge ;

“S.S.K. Kılıçdaroğlu döneminde resmen soyulmuş.Ondan sonra çıkıyor dürüstlük abidesi geçiniyor.Kılıçdaroğlu SSK hastanelirnde ödediği paralar büyük yolsuzluğu gözler önüne seriyor.

SSK daki o dönemde yolsuzluğu tespit eden SAVCI şu anda CHP de MİLLETVEKİLİ. Ömer Suha Aldan.o dönemde hazırladığı iddiadanamede SSK’ da dönen sahtekarlıkları gözler önüne sermişti. 25 dolarlık STENT Kılıçdaroğlu zamanında 2450 dolara alınmış.Soruşturmayı yapan  savcı şu anda CHP’de vekil olarak siyaset yapıyor. Savcı Aldan SSK ‘ da dönen olayların acilen soruşturulmalı diyor. Bunu şu anda CHP milletvekili olan savcı söylüyor. Böyle bir rapor ortadayken, Kılıçdaroğlun’dan alınan ifadede bu konular hiç sorulmamış. Savcı SSK da dönen skandalları hiç sormamış”

Melih Gökçek’in elindeki dökümanların  Kılıçdaroğlunun siyasi hayatına bitirebilecek nitelikteki gerçekliği karşısında, AK  Partinin böyle bir şeyi değerlendirmesinin bu günkü noktada zaruret olduğudur.

Aklı selim insanlar, laftan çok belgeye istinat eden söylemlere itibar etmektedir. Bunlarıda elinde bulunduran Melih Gökçek’in bir an evvel ya kendisi veya AK PARTİ Genel Merkezi tarafından bu konunun değerlendirilmlesi lazımdır.

CHP nin DİN DÜŞMANLIĞI ve ortada iken, MELİH GÖKÇEK’in yukarıdaki ifadesinde ne kadar haklı olduğu gerçeğidir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR