Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

YENİ OYUNLAR

Ülkemizi bölmek, parçalamak için içimizdeki KİRİPTOLARIN yapmadıkları oyun kalmadı, ANARŞİ ve TERÖR dikiş tutturamayınca, KUR oyunu sahneye sokuldu. Bu düzenin BÖYLE GELİP ve GİDECEĞİNE alışmış, bir kısım TİCARET erbabının, yaptıkları FİAT ARTIŞLARI , HÜKÜMETİ YIKMAK, yerine İSTİKRARSIZ KOALİSYON ve İKTİDARSIZ BİR HÜKÜMET GETİREREK, İFLAS ETTİK, YAYGARASİ İÇİNDE ÜLKEYİ YİNE İMF KAPILARINA DÜŞÜRME TEZGAHLARINI OYNUYORLAR.

OYUN YİNE DEVAM EDİYOR. Bu sefer hedef büyütüldü, 20 milyona yakın DUL ve YETİM ve EMEKLİLERİN TEK UMUDU ,SGK Kurumunu batırma gayretleridir. EMEKLİLİK KONUSUNDA ERKEN EMEKLİLİK ÇAĞRIŞIMI İLE CHP nin YENİ BİR TEZGAHI GÜNDEME GETİRİLDİ. SGK ya ayda 75 milyar lira yük getirecek bir kapı açılarak, 2012 de dedikleri gibi, ARTIK EMEKLİ MAAŞLARINI DAHİ ÖDEYEMİYECEĞİZ ifadesine kapı açmaya çalışıldı, Böyle bir hal olursa, ne olur düşüncesi dahi KORKUTUCU ve ÜRKÜTÜCÜ. SOSYAL ÇÖKÜŞ, ANARŞİ,TALAN, GASP,CİNAYET ve TOPLU TERÖR ORTAYA ÇIKAR. KASASINDA, MASASINDA YEDEK AKÇESİ OLMAYANLAR, HER AY ALDIĞI AYLIKLA GEÇİNENLER, OLANLARA MUSALLAT OLACAK, ZENGİNLERİN DÜZENİ BOZULACAK, FRANSIZ veya BOLŞEVİK İHTİLALİ gibi bir durum ortaya çıkabilecek. Tabi bu faraziye SOLCULARIN AKLINDAKİ ŞEYTANİ PLANLARDAN BİRİ .

CHP nin HDP ile KOL KOLA olması, ERMENİ YEMUŞ HANIMIN OĞLU KILIÇDAROĞLU için İDEAL BİR PROJE, bir zamanlar genel müdürlüğünü yaptığı SSK yı BATIRMA NOKTASINA getirme gayretleri, bu gün ortaya koydukları OYUNUN o günkü yetki boyutlarıyla yapabildikleri idi.

 

İDARECİLERİN ; Kamu oyunu ikna edebilmesi, tatmin etmesi ADALETİ İLK ÖNCE KENDİLERİNE UYGULAMALARI İLE MÜMKÜNDÜR, BU ADALETİN EŞİTLİK İLKELERİNE UYGUN OLMASI ELZEMDİR. Vekil maaşının 20,646 lira olduğu ülkemizde 1,500 lira emekli 1800,00 lira asğari ücret uygulamasının adaletli ve HAKKANİYET kurallarına uymadığıdır. 70 kuruşluk domatesin, 7 liraya satıldığı bir ortamda, AVM lerin, İNDİRİM YAPTIK numarası ile, yutturmaya getirilen DOLAR KURU ARTIRIMI oyununu aile bireyleri ceplerindeki paranın bitmesi ile yaşamaktadır. Lider ve siyasetçilerin söylemlerine rağmen, bu konuda denetim yetkisine memur, kurumların neyi denetledikleri veya hangi ürünün fiyatlarını makül seviyelere çektirebildİkleri muammasıdır. Bir fırında ekmek 75 kuruşten, avm de 100 kuruşa niçin satılıyor mantığının düşündürücülüğüdür. Samsun ekmek fabrikasının ürettiği ekmeklerin hijyenlik ve kalitesine rağmen, Merkezi noktalarda SATIŞ BÜFELERİNİN bulunmaması, halk yararına bu kurumun ürettiklerinin KENAR KÖŞEYE itilme manası taşımaktadır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR