Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TARİFNAME

Ülkemizde eski düzeni arayan, avantayla geçinmeye çalışanlar,   RANT, FAİZ geliri ile günlerini gün edenler var. Bunlar kimler, öteden beri TUZU KURU olanlar. HALK onların nazarında, BİDON KAFALI, KARNINI  KAŞIYAN, KOYUN SÜRÜSÜ, gibi ifadelerle tanımlıyanlar. Dağdaki çobanla benim reyim nasıl aynı olur diyenler. Halktan kopmuş, HARAMZADELER.

 

Hepsi SOL cenahta toplanmışlar, KADINLARI  var güçleri ile, Ahlaksızlığı yaşam biçimi yapma gayretinde, ERKEKLERİ, Hemofoli, İçki ve Ahlaksızlıkları ile ön plana çıkanlar. Kimler yok ki. Genel Başkandan, Milletvekiline, Teşkilat üyesinden,  Taraftarına.

 

 

İşte bunu belgeleyen, Fahişeligini, Pankartla ilan eden biri. Bu ahlaksızlığını SİYASETE devşirerek ortaya çıkmış. Bir Genel Başkan, Yanındaki arkadaşının KARISIYLA cinsel ilişkide bulunurken kamera kayıtlarına geçmiş. DENİZ BAYKAL. Bu günkü Kılıçdaroğlu bunlarla , onu tehdit edip, anında CHP Genel Başkanlığından istifa edip, onlarca gün evine kendini hapsetmiş, SANTAJCI onun yerine oturmuş. KILIÇDAROĞLU. Oda RAKI masalarından, Kadeh kaldırmalardan eksik değil.

Hakkında 4l FEZLEKE Meclis Başkanlığına intikal ettirilmiş. SUÇ İŞLEMİŞ BİRİ. Kırk takla atıp, Canı tez, cazgır,  biri MUHARREM İNCE’ yi Cumhur Başkanlığı için Partisinden adaya çıkarttı. Elbet biliyor’ki, bu seçim kaybedilecek. Vekillikte düşecek. Şimdi bir taşla iki kuş vuruyor. Muharrem İnce gibi, Parti içindeki bir muhalefeti silecek, Kendi vekilliğini koruyarak, dokunulmazlık zırhını kullanacak. İnce ise, buna balıklama daldı. Anılarını Yalova da anlatırken,” Ben de bir zamanlar Reisi Cumhur adayı idim” diyerek, kendini eğlendirecek. Kılıçdaroğlunun pompasına gelerek yediği kazığı yad edecek. İnternette aile fotoğrafını bastırarak, bir kısım aklı evvelleri aldatabilir, ama şu üsteki fotoğrafla kimlik açıklayan PARTİLİ ve buna çanak tutan PARTİ içinde görev almanın, vebalinin hiçbir temizleyici ile temizlenemiyeceği hakikatıdır.

 

 

 

SATILIK 15 VEKİL LEKESİ ile denenmiş bir siyasetin başının, elbette ki, Dokunulmazlığı kaldırılacak. Gereken cezalara çarptırılarak, Siyaset

Tarihimizdeki bir kara sayfa daha kapatılacaktır.

AKLIN YOLU. MİLLİ İTTİFAK. BAŞKANLIK SİSTEMİNİN KABÜLÜ DÜR .

HAK GELDİ- BATIL ZAİL OLACAKTIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR