Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

TALİMAT ABD . den.

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ ve BAŞKANI RECEP TAYİP ERDOĞAN’ın ÖNÜNÜ KESMEK İSTEYEN DIŞ GÜÇLERİN SON NUMARASI DA, SEÇİM ÜZERİNDE OYUNLARIDIR.  

 

Seçim kararı alınmadan her gün, ERKEN SEÇİM istiyoruz diye yaygara yapan CHP Müdürü ve etrafındaki sözcülerin, önlerine 24.Haziran.2014 tarihi gelince APIŞIK kaldılar. ETEKLERİ TUTUŞTU. ÜMİT ETTİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. Kendilerinin TÜKENİŞLİĞİNİ, yine kendileri gibi, ABD KIRIPTOSU bir kadını Türkiye üzerinde oynanan oyunların bir yolu olarak görenler, son jokerlerini oynuyorlar.

Genel merkezin emri ile 15 vekilini İYİ PARTİYE TRANSFER eden CHP. nin, bu işi İLK DEĞİL. ECEVİT zamanın dada GÜNEŞ OTEL ismi ile kayda girmiş “ 9 KUMAR BORÇU OLMAYAN “ YALANI ile gerçekten KUMAR BORÇU olan kişileri kendine Tranfser eden o günkü CHP ile, bu günkünün, birbirinden pek farkı yol. HER İŞLERİ DÜZENBAZLIK.

 

TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN YAPMADIKLARI İHANET KALMADI.

VATAN HAİNİ PKK nın Meclisteki temsilcisi HDP yi, Seçim barajından kurtarmak için, kurdukları ittifak.

GEZİ PARKI OLAYLARI içindeki dış ENTELİJANSLARLA birlikte CHP nin RÖLÜ. KALKIŞMALAR, L5 Temmuz FETO olayları. HEPSİNİN ARKA PLANI CHP. Ülkemizin kalkınmasına ÇELME TAKANLAR. VATAN HAİNLERİ hepsi faaliyette. Şimdi de bu seçim üzerinde oynamaktalar.

Vatandaşın OHAL ile ne ilgisi ne de alakası var. Sadece suç işleyenler, Vatana ihanet edenler etkilenirken, bundan şikâyetçi olanların ELBETTEKİ VATAN HAİNİ OLDUKLARIDIR. CHP ne diyorsa bu memlekete hayrı YOKTUR. Gittiği yol TÜRKİYENİN ALEYHİNDEDİR. Yabancıların, Düşmanların KIRIPTOSU haline gelmiştir. Tek kurtuluş AK PARTİNİN ÇOĞULUKLA İKTİDAR OLMASI ve R. TAYYİP ERDOĞAN’ın BAŞKAN seçilmesidir

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR