Süleyman Soylu

Süleyman Soylu

ŞARTEL ELLERİNDE..!

 
Büyük zam geldi. Zaten büyük çoğunluğu fakir fukara, garip guraba ve yardıma muhtaç halkımızın boynu biraz daha büküldü. Bunun yanında "sokakları ışıl ışıl yapacak olan ve Çalık'ın amiral gemisi
olan Yedaş" daha da büyüyeceği için sevinmiştir. Sayaç satışı da iyi gidiyorsa değme keyfine..
 Gelişen Çalık "binaları uzaktan okuyacağını söylüyor fakat, sayaçların kaçak olup olmadığını yakından
anlıyamıyor ve sağlam sayaçlarımızı gıyabımızda"alıp götürüyorlar. Savcılık' ta suç duyuruları var.
Elektrik enerjisi ihtiyacımızın ötesine geçmiş öyle ki; hayatın her alanında tıpkı hava, su, ekmek gibi..
Diger temel ihtiyaçları da etkileyen elektrik enerjisi, halkımıza ne kadar yaygın paydaş kullanım alanı imkanı verilirse o kadar bilime, aydınlığa ve özgür yurttaş, tam bağımsız ülke bilincine ulaşırız.
Aksi halde ekmek, su gibi ihtiyacın ötesinde gelişmenin de göstergesi olan elektrik enerjisini laik burjuva ve AKP iktidarının türettiği "antilaik model türbanlı burjuva" servet sahiplerinin tekelinde,egemenlerin bol tükettiği bir enerji haliyle "DÜNYANIN DECCALI" ABD nin yönlendirdiği bir ülke olmaktan kurtulamaz. Tabii ki Devlet Adamlı'ğıyla Onurlu Şahsiyetiyle ABD ye ve Emperyalist güçlere karşı Kıbrıs'ta, haşhaşta ülkemizin onurunu kurtaran Ecevit'i ve ikinci dünya savaşında HİTLER nazizmi'ne karşı politik zekasıyla dünyanın en kanlı savaşına sokmayan İSMET PAŞA yı tarih yazdı ve Yurtsever vatandaşlarımız da unutmayacaktır. Umarım ki bugünlerde "Deccalların" oyununa  gelerek AKP ateşle oynamaz ve ortalığı kana bulamaz..?Konumuz elektriğe dönersek, dar gelirli halkın esaret altında korkarak kullanır hale geldiği temel ihtiyacımız olan enerji kolu YEDAŞ kimlerin, ödediğimiz faturaların parasını hangi şirket kazanıyor? Baktığımızda SAMSUN ve çevre illerinin elektrik dağıtımı başbakan Erdoğa'nın dünurü olan Ahmet Çalık'ın Çalık Holdıng e bağlı onlarca şirketlerinden biri olan Çalık Yedaş elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılmaktadır.. Hani şu "Tekel" diyerek Devletin elinden alınıp "ÖZEL TEKEL" haline gelen şirketlerden biridir. bol bol kazanan bu şirketlerin vatandaşın geleceğini düşünmesi mümkün olmasa gerek... Bu aşamadan sonra artık kadermi diyelim? Bilmiyorum. ŞARTEL ELLERİNDE..!

Saygılarımla

                                 
   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Süleyman Soylu Arşivi
SON YAZILAR