Samsunspor’a transfer yasağı

Bu yazımda sizlere iki farklı konudan bahsetmek istiyorum.

Samsunspor CAS tarafından cezanın onaylanmasıyla, iki dönem transfer yasağı aldı. Sebep olarak ise tek taraflı olarak sözleşmelerine son verilen bazı futbolcuların olması.

Bu ceza zaten ligde kalma mücadelesi veren Samsunspor’u derinden etkileyecektir. Devre arasında yapılacak nokta transferler ile ligde kalmayı ümit ediyorduk. Ancak yaşanan gelişmelerden sonra, durum nereye evrilir kestiremiyorum açıkçası.

Ligde kalsak bile, yaz döneminde transfer yapamayacak olmak gelecek senenin de problemli geçmesine yol açacak. Ligden düşsek de ayrı bir sıkıntı. Elimizdeki kadroyu koruyamazsak, bir alt ligde ne yapabiliriz hepsi birer soru işareti.

Belki bu süreç altyapıdan oyuncu çıkartmamıza, takımdaki genç oyuncuların daha çok forma bulmasına sebep olabilir. Futbol ekonomisinin her geçen gün geriye gittiğini hep beraber görüyoruz. Bu minvalde altyapıdan oyuncu çıkartıp satabilmek çok değerli.

Sn. Yüksel Yıldırım ve ekibinin Samsunspor sevdasından şüphemiz yok. Herkes Samsunspor için amatöre kadar düşer şeklinde yorum yaparken, kendileri elin taşın altına koyup, bu takımı sahiplendiler. Ancak mevcut sürecin sebebi de tamamen yönetimsel hata ve ya eksikliktir. Artık olan oldu yapacak bir şey yok. Ama ilerleyen dönemlerde böyle hadiselerin yaşanmasını istemiyorsak, daha kurumsal ve iş dağılımının olduğu bir yönetim modeli hakim olmalıdır Samsunspor’da.

Gelelim diğer konumuza…

Hep bahsederim siyasi yorum yapmam ama değer verdiğim, saygı duyduğum bir kişi aday ise ya da bir yarışın içindeyse parti ayrımı yapmadan desteklerim.

Ladik ilçesinde CHP ilçe başkanlığı yapan Özgür Ay büyüğümüz parti kararı sonucu belediye başkan adayı olmuş. Ladik küçük bir ilçemiz ancak siyasi hesapların ve tartışmaların çok yaşandığı bir ilçe. Bu minvalde Ladik’de siyaset zordur diye düşünüyorum.

Şahsen CHP’nin kolay kolay uzak ilçelerde seçim kazanabileceğini düşünmüyorum. Bu düşüncemin sebebi farklı bir yazı konusu. Ama Özgür Ay büyüğümüz her zaman doğru ve dürüst bir insan olarak toplumda anılmıştır. Ladikli seçmenlerin de bunları gözeterek oy vermesi, kendileri için en doğrusu olacaktır. Yaklaşan seçimde kendisine başarılar diliyorum…

Mutlu ve hayırlı haftalar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rıza Yavuz Arşivi
SON YAZILAR