Ayşenur Öndaş

Ayşenur Öndaş

Samsunspor İnce Eleyip Sık Dokuyor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Galatasaray’a transferi konuşulan Yunus Emre Çift konusuna son noktayı koydu..
Yılport Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım ismi Galatasaray ile transfer dedikodularına karışan Yunus Emre Çift ile ilgili konuştu.
Ulusal medyada yer alan Yunus Emre Çift’in Galatasaray’a transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili konuşan Başkan Yüksel Yıldırım;
“Yeni sezonda Yunus Emre Çift Süper Lig’de de bizimle olacak. Süper Lig’de kendini gösterdiği zaman hem performansı hemde değeri daha fazla olacak.” Şeklinde konuştu.
Sportoto Süper ligin yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.
Kırmızı Şimşekler bu sezon Ankaragücü ile başarılı bir grafik sergileyen Kevın Malcuit‘i transfer gündemine aldı.
Yılport Samsunspor geçtiğimiz sezon giresunspor forması ile harikalar yaratan yerli kaleci Okan Kocuk transferi için düğmeye bastı.
Kırmızı Şimşekler de başkan yüksel Yıldırım Galatasaray’da bu sezona sorma şansı bulan genç file bekçinin transferi için görüşmelere başladıklarını belirtti.
Samsunspor Kulübü Başkan Yüksel Yıldırım “Okan Kocuk’u istiyoruz. Hocamız da oyuncu ile görüştü 'Beni oynatacaksanız eğer gelmek istiyorum. Okan’ı Samsunspor’da görmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Samsunspor’da başkan Yıldırım’ın yaptığı bu açıklamaların ardından Okan Kocuk’un kırmızı şimşekleri transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşenur Öndaş Arşivi
SON YAZILAR