Ayşenur Öndaş

Ayşenur Öndaş

Samsunspor Dev Maça Hazır

Yılport Samsunspor bugün kendi sahasında oynayacağım Eyüpspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye çekildi..
Samsunspor için bu karşılaşma ne kadar önemliyse rakip eyüpspor içinde bir o kadar önemli..
Bunun bilincinde olarak bugün Samsunspor taraftarının görevini yerine getirmesi ve 90 dakika boyunca takımlarına destek olması gerek..
Yılport Samsunspor’da sakatlığı nedeniyle ligin ilk maçında Altay deplasmanında forma giyemeyen Hasan Kılıç ile ilgili sevindiren gelişme yaşandı.
Takımın en tecrübeli oyuncuları arasında yer alan deneyimli orta saha Hasan Kılıç’ın teknik direktör Bayran Bektaş’ın şans vermesi halinde zorlu Eyüpspor karşılaşmasında forma yiyeceği öğrenildi.
Öte yandan Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın Eyüpspor maçı öncesi yaptığı önemli açıklamada sahaya kazanmak için çıkacaklarğını belirtti.
Haydi büyük Samsunspor taraftarı geçen sezon İsmet yaparcasına bu sezon tribünleri hıncahınç doldurarak takımımıza destek olalım…
Sezonun ilk iç saha karşılaşmasında Samsunspor taraftarı büyüklüğünü herkese gösterelim..
Unutmayın bu maçı Samsunspor taraftarı ile birlikte kazanacak.. yarın ben 19 Mayıs Stadyumu’nda olacağım saat 20:00 da görüşmek dileğiyle..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşenur Öndaş Arşivi
SON YAZILAR