Zarife Köksal Taşova

Zarife Köksal Taşova

Merhaba gençler

Merhaba değerli okurlar sınav dönemindesiniz. Havalar sıcak. Hayat şu an bazıları için sadece bir yükten ibaret, KPS, LYS, SBS, bu seçenekleri çoğaltabilirim şimdi benim size söylemek istediğim şu: hayat mücadeleden ibarettir. Biliyorum bazıları, doğarken ağızlarında gümüş kaşıkla doğarlar bazıları da daha doğarken hayata bir sıfır yenik başlarlar. Son söyleyeceğimi hemen söylüyorum siz siz olun, hayat da kendiniz olarak yaşayın hiç kimsenin şemsiyesi altına girmeyin sonra o şemsiyenin kirasını isterler.
Değerli okurlar, her zaman söylediğim bir şey var gençler için gerçekten adım başı tuzak var. Neden derseniz, bir çocuk düşünün; akşam uykusuz kalmış çünkü anne babasının kavgasına şahit olmuş sabaha şişik gözlerle uyanmış etrafına bakmış ki çözüm bekleyen bir sürü problemi var peki soruyorum bu problemi kim çözecek? Sabaha kadar okey oynayan babası mı? Sadece eşyada gözü olan annesi mi? Oda istiyor et yemeği, oda istiyor markalı ayakkabılar hem nasıl istemesin ki; reklamlar bas bas bağırıyor al diye… Şimdi bu genç en iyisi oturup ders çalışsın desek yalan olur. Hangi kafayla ders çalışsın! Çünkü okullarının beden partisine kıyafet alması da lazım.
Değerli okurlar elbette nice alimler çok zor şartlar altında okudular. Ama dikkatinizi çekmek istiyorum. Onların zamanın da belki bu tuzakların hiç biri yoktu sadece eğitim vardı diyorum ki teknolojinin faturasını gençler ve çocuklar ödüyor sahi internet kafelere uğradınız mı? Sayfa kenarlarında ki reklamları gördünüz mü? Bu ne müthiş bir tuzak. Hem de ücretsiz diye ilave ediliyor. Bunda daha büyük bir tehlike olabilir mi? Ee ne demiştim gençlerin hiç mi suçu yok diye, soracaksanız tabi ki var onların suçu beyinlerini sigara dumanı ile örtüp kulaklarını da volkmenle kapatmaktır. Ne zaman ki kulaklarını açarlarsa gerçekleri o zaman duyacaklar tabi atı alan Üskadar"ı geçmese o zamana kadar sözlerim burada bitmedi hepimize saygılarımı iletiyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zarife Köksal Taşova Arşivi
SON YAZILAR