KAR TANELERİ

Gündelik sıcak hikayelerin yazarı Debbie Macomber Blossom Sokağı serisine yeni bir kitap daha ekliyor ve bu kez yeni yıl heyecanının getirdiği sıcaklığı yeni bir aşk hikayesi ile Kar Tanelerinin Bir Bildiği Var kitabında okurlarına sunuyor.
Kitabın kadın karakteri olan Katherine O’Connor yazarlık yapan daha doğrusu başkaları için Yeni Yıl mektupları yazarak geçimini sağlayan yalnız bir bayandır. En büyük tutkusu Blossom Sokağında yer alan şirin ve huzurlu French Cafe’ye gitmek ve orada mektupları yazmaktır.
French Cafe’nin başka bir yazar sakini daha vardır. Psikolog olan Wynn Jeffries zamanını French Cafe’de geçirmekten zevk alır. Yeni Yıl geleneklerinin tamamen çocukları kandırmak için olduğunu ve bunun çocukların psikolojisini olumsuz etkilediğini belirten de bir kitap yazmıştır ve bu yüzden Katherine kendisini hiç sevmez.
Birbirlerinin tek ortak noktası bu sıcak kafe ortamı olan ikilinin tüm görüşleri birbirinden farklıdır. Fakat bu farklılık zamanla aralarında bir çekim oluşturur ve ikili birbirlerine yakınlaşmaya başlar. Katherine, Wynn’in Yeni Yıl ile ilgili olan düşüncelerini değiştirmeye başlarken, Wynn’de Katherine’e yeni bir kariyerin ilhamını verir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mert Varıcı Arşivi
SON YAZILAR