Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İNGİLİZ OYUNLARI

oo-001.jpg

 

Şimdi bazıları o yaptı, bu yaptı diye laf yetiştiriyor. CHP nin kuruluş amacındaki yukarıda sayılan icraatlardan bir kısmı bunlar. Detaylarına girildiğinde, CİNAYETLER, BASKI ve SİNDİRMENİN her türlüsünü görmek mümkün.

MİLLETİN NAMUS ANLAYIŞINI YOK EDECEĞİZ. PARTİLİLERİMİZİ ZENGİN EDECEĞİZ diyen zamanın önde geleninin nasıl bir plan la çalıştığı kronojik olarak yukarıda görülmektedir.

 

 

HALK EVLERİ, HASAN OĞLAN ve benzeri ÖĞRETMEN OKULLARINDA AHLAKSIZLIKLAR İLE toplumumuzu İNANÇ yönünden dejenere etmenin. İNGİLİZLERİN LORDLAR KAMARASINDA ;

Biz Türklerin inançlarını ellerinden alacağız, bu suretle onların yenilmezliklerini yok edeceğiz, söyleminin nasıl gerçekleştirildiği söylemler ve icraatlar ile ortadadır.

pp.jpg

1440 yıl evvel, bu zamandan haber veren, Peygamberimiz Hz, MUHAMMED S.A.V. “AHIRZAMANDA DECCAL ve SUFYAN ZUHUR EDECEK. DECCAL, Bütün dinleri ret ve inkar ederek. Dinsizligi kendine din edinecek. SUFYAN ise İSLAM ülkelerinde zuhur edecek. İlk önce Dindarları kendi tarafına çekecek. Onlar gibi imiş görünecek. İktidarı ele geçirdikten sonra, Dinsizliğe dönecek…(Sahihi Buhari Cilt 3)

Bütün islam ülkelerinde bu gibi SUFYAN lar zuhur etmiş. Söylenen gibi, olmuştur.

 

1950 öncesi depo olarak kullanılan bir cami görüntüsü. Saymakla bitmeyen ihanetler, cinayetler… Şeytan hiç boş durmadı. Bu günde durmuyor. ÜMMED olma şuuru olmayanlara yazıklar olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR