İLKADIM'DA ERDOĞAN RÜZGARI

 Yirmi yıldan beri ülkede Erdoğan rüzgarı esiyor. Gençliğinden, hatta çocukluğundan beri siyaset arenasında koşturan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 94 yılında İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı olmasıyla ülke gündeminde de yer almış, devlet ve milletin ilgi odağı olmuştur. Vesayet sisteminin mağdurları olan muhafazakâr kitle, kendisini sayın Erdoğan'ın yanında, Erdoğan'ı  da kendi yanlarında bulmuştur. Kitleleri arkasından sürüklediği görülen sayın Erdoğan'ın siyasi geleceğini engelemek amacıyla hukuk kullanılmış, dönemin egemenleri sayın Erdoğan'ın muhtar bile olmasını engelleyecek tüm çalışmalara katkı sağlamışlardır. Bunu yaparlarken, kendilerinde zayıf olan imanları nedeniyle kainatın sahibi yüce Allah'ın hesabını unutmuşlardır. İlahi irade sayın Erdoğan'ın yol haritasını belirleyerek, kendisinin çalışması, milletin de takdiriyle Türkiye Cumhuriyetinin ilk "Başkan"ı olmuştur. Sayın Başkan Tayyip Erdoğan rüzgarının sadece ülkede değil dünyada da estiği artık bilinmektedir. İki milyara yakın dünya Müslümanının gözleri Erdoğan'ın üzerinde odaklanmaktadır. Sadece Müslümünlar değil, tüm dünya sayın Erdogan'ın rüzgârına şahit olmaktadır. 
      Ülkede Recep Tayyip Erdoğan rüzgarı eserken, Samsun İlkadım'da da, yirmi yıldan beri Erdoğan Tok rüzgarı esmektedir. Erdoğan Tok; siyasi çizgisini hiç değiştirmeyen, milli görüş geleneğinden gelen, dernek ve  vakıf hizmetleriyle, il ve ilçe teşkilatlarında sorumluluk alarak, İlkadım ilçesinde ve Samsun genelinde topluma hizmet sunan, gayretli, çalışkan ve başarılı bir siyâset adamıdır. Güler yüzü ve yaptığı hizmetlerle İlkadım halkının sevgi ve teveccühünü kazanan Erdoğan Tok; 94-99 arasında İlkadım Bld başkanı olarak görev yapmış, aynı koltuğa 2014'de tekrar oturarak, halen millete hizmet yapmaya devam etmektedir. 31 Mart mahalli seçimleri için İlkadım Bld başkanlığına tekrar aday olan Erdoğan Tok rüzgarının İlkadım ilçesinde yüksek ton ve dozda estiği görülmektedir. 
      Ak Parti İlkadım İlçe teşkilatı, kadın ve gençlik kollarıyla koordineli ve uyumlu bir seçim çalışması yürüten Erdoğan Tok'un seçimi kazanması süpriz değildir. Yaptığı hizmetler ve geliştirdiği projeler seçilmesi için yeterli referanstır. Mahalle seçim bürolarıyla, seçim koordinasyon merkezleri düğün-bayram gibi çalışmaktadır. Teşkilât üyeleri, kadın kolları ve gençler, Erdoğan hizmetini topluma birebir anlatmakta, sayın Erdoğan'ın ilgi ve sevgi odağı hâline gelmesini sağlamaktadırlar. Rakibini taşlamak yerine çok isabetle kendi hizmet ve projelerini anlatan Erdoğan, her gün oy yüzdesini arttırmaktadır. İlkadım'da başlayan devasa  belediye hizmetlerinin devamı için Erdoğan Tok'un belediye başkanı olması istenmekte ve beklemektedir. "Ülkede Erdogan İlkadım'da Erdoğan" sloganıyla da Erdoğan Tok isteği Tayyip Erdoğan sevgisiyle izah edilmektedir. 
      Seçime bir kaç gün kala, Erdoğan Tok rüzgârının kasırgaya dönüştüğü görülmekte, neredeyse İlkadım seçmeninin tamamı "Oylar Erdoğan Tok'a" demektedir. Çocuk, yaşlı, genç, ihtiyar, amir, memur, esnaf, eşraf, zengin, fakir demeden herkesle kucaklaşan Erdogan Tok'un, büyük farkla seçimi kazanacağı söylenmektedir. Ak Parti sevdalıları ve Erdoğan Tok taraftarlarının, hiç karşılık beklemeden seçimin kazanılması için gece gündüz koşturdukları görülmektedir. Sık sık uğradığım Yenidoğan seçim bürosunda Cengiz Çavuş'un kendi işi gibi çalışması, diğer bürolarda da aynı gayretin gösterildiğine işaret etmektedir. İlçe başkanı Oktay Avcılar, kadın kolları başkanı ve belediye meclis üye adayı Halime Kesmen, gençlik kolları başkanı Erdi Küçükosman'ın da ekipleriyle birlikte yoğun bir program dahilinde gece gündüz çalışmaları Erdoğan Tok'un tartışmasız İlkadım bld bşk seçilmesini sağlayacaktır. Erdogan Tok rüzgarı İlkadım'da önüne gelen her seçmeni kendi hanesine kazandırmaktadır. Hayırlı olsun sayın Erdoğan, biz ilkadım vatandaşları olarak  başarılar dileriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sami Kesmen Arşivi
SON YAZILAR