Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP nin ZORU NE 

111-003.jpg

CUMHURİYET TARİHİNİN EN İLGİNÇ DÖNEMİ BİRİNCİ MECLİS VE İKİNCİ MECLİS DÖNEMİDİR. BİRİNCİ MECLİS TE YER ALAN MEBUSLARIN BİRÇOĞU DÜŞMANLA CEPHELERDE ÇARPIŞMIŞ KAHRAMANLARKEN, BUNLARIN BİR KISMINI SUİKASTLAR SONUCU ÖLDÜRÜLMELERİ, BİR KISMINI TEHDİTLERLE YURT DIŞINA KAÇMALARINI SAĞLANMASI, KAHRAMANLARI HAİN EDİLMESİ, GİBİ İLGİNÇ OLAYLARLAR YAŞANMIŞTIR. 

Bunlardan Halide Edip Adıvar, Doktor Riza Nur, Çerkez Ethem, Giresunlu Topal Osman, Trabzonlu Ali ŞÜKRÜ bey. Mehmet Akif,Bediüzzaman Said Nursi, daha niceleri varken, saydıklarımdır. Birinci Meclisin bazı Milli ve Dini konulardaki hassasiyetinden rahatsızlık duyanların,bunları FESH ederek, İngilizlerin talimatı ile, yapacakları REFORM adı altındaki yeni düzenlemelerini sahneye koyarken,Yukarıdaki resimdeki tekliflerle sahneye çıktılar. 

KİMİLERİ AVRUPADAN DAMIZLIK ERKEK GETİRELİM- KİMİ DİNİMİZ HIRISTIYAN OLSUN, DERKEN, RAKI MASALARINDA TÜRK MİLLETİNE KEFEN BİÇENLER. AHLAKSIZLIKLARINA KILIF UYDURMAK İÇİN MECLİSE NİCE ÖNERGELER VERİYORLARDI. 
 
İşte o devrin vekillerinden, bir sapık ile, onun varisi CHP li vekilin ZIRVASI. TARİH UNUTMAZ, Derken, KATRANDAN  OLMAZ ŞEKER diyen Atalarımız, bu CEHENNEM zebanileri içinde , CİNSİ NEYSE O DA ONA ÇEKER demişlerdir. 

Bunların yetiştirdikleri NESİL , FUHUS YAPACAĞIZ, YOLLARDA SEVİŞECEGİZ, TEPİŞECEĞİZ, KURTAJ YAPTIRACAĞIZ, DİYEREK PANKART AÇARAK YOLLARA DÖKÜLENLER. Luti ler, Eshab-ı ŞİMALLER.
KİTABI SOL ELLLERİNE VERİLECEK OLANLAR. SOYLARI TÜRK OLMAYANLAR. KIRIPTOLAR. İÇİMİZE SIZMIŞ DÜŞMANLAR. BUGÜN HER HALLLLERİ İLE ORTADALAR. BASINDA,MEDYADA,SİYASETTE, HER YERDELER 

22-001.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR