Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

CHP nin YOLU

CHP başı tarafından dile getirilen (BİZ HAPİSTE YATAN PKK’lıya GİTTİK. DHKP –C LİYE DE GİTTİK) bize göre SUÇ TEŞKİL EDEN bir açıklamadır. CHP nin EZEL’ de takdir ve tarif edilmiş, SOLCULUK’u kendilerine yol olarak tercih eden FAHİŞELİĞİNİ bu şekilde ilan eden siyasi tercihin sokaklara dökülmesidir.

 

 

 

Bu bir tercih, SEYTANİ TERCİH. Ebetteki CHP nin bu yoldaki tercihi, kendi aklından ziyade, Batılıların, HAÇLILARIN Türk Milletinin varlığını teşkil eden, İNANÇ değerlerini YOK ETMEYE MATUF KADİM PLANLARIN bu günkü gösterisidir.

Rakı masası, Yoldan çıkma, Kötülüklere bulaşma ve VATANA İHANET’ e kadar varan bir gidişin somut örnekleridir. CHP arabalarından çocuklara sarkıntılık eden, Erişkin CHP lilerin PEDOFİLİ yutturma bir ifade ile, ERKEK ÇOCUĞUNA SARKINTILIĞINI huy edinmiş SAPIKLIĞIN, SİYASET perdesi arkasında gizlenmesi, Batılıların Kiliselerden başlayıp, toplumlarına yaydıkları AHLAKSIZLIĞIN bizdeki uzantılarıdır. En büyük örneğinin, Bir zamanların CHP Genel Başkanı DENİZ BAŞKAL’ ın, işlediği ZİNA fiili ile, KOLTUĞUNU ANINDA TERK etme olayı, CHP için KAPKARA BİR LEKE olarak durduğudur. KILIÇDAROĞLU ‘ da aynı masaların müdavi olması kitlesini nereye sürüklediğini n açık göstergesidir. Cehennem’i Zümera,Ateşiniz bol olsun.  

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR