Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BİR MUCİZE Mİ?

EY TÜRK UYAN ARTIK 
Milletimiz üzerinde oynanan oyunların bir bölümüde bü dur. Medyanın görsel ve işitsel olarak etkinligi günümüzde şeytanın en çok kullandığı silahlardan biridir. 

Bu tip insanların  gösterilen parlak yüzü aldatıcıdır. Bunların  başına gelen musibetlerin haddi hesabı yoktur. Bir örneğide iki bölümden oluşan bu yazı içindedir….

CENK KORAY !   Baro’dan İHRAÇ edilmiş bir avukat. Sonra’dan oyuncu ve yazar olarak sahneye çıkıyor. 1944 te doğmuş  ve 2000 de ölmüş.  1996 da “ Kur’an, İslâmiyet , Atatürk ve 19 Mucizesi “ adını  verdiği  kitapla tabi oldugu, SABATAYİST ‘ ligin, Türk milletine 

1-044.jpg
 
(MEDYA - BASINDAKİ  internet sitesindeki  isimlerden bazıları,   

2-051.jpg

yapması gereken tahrifatı yazılı metin olarak ortaya çıkartıyor.  156 sayfalık kitabın 39. Sayfasında. “19 OLAYI,”  45. Sayfasında “ATATÜRK ve 19” rakamının hikmetini kendine gore yorumlayarak, belli yerlere mesajlar vermiştir., kendi ihtisas sahası olmamasına rağmen, karışık fikirler ortaya atmıştır. 

3-039.jpg
 
Cenk Koray  1996 da yazdığı kitaptan sonra ,birçok olumsuzluklarla karşılaşmış, hayatının en büyük acısı olarak dile getirdiği,  oğlu NİHAT KORAY’ın 19 yaşında iken 31.08.1996 da, kapı camına  yumruk vurması sonucu, ŞAH DAMARI kesilerek, kan kaybından ÖLMESİ ile, tamamen yıkılmış, acıların en acısı denilen EVLATACISI ile yüzleşmiştir. Için yakan  olayı , oğluma MEKTUP diye yayınladığı bir yakınma ile dile getirmiştir. 


Cenk Koray, 23.07.2000 de, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu  ölürken, 19 MUCİZESİNİN  kendi  üzerindeki  etkisini bizatihi görmüş ve yaşamıştır . . . İnternet ve  yazılı  basındaki bilgilerden  aslında YAHUDİ fakat,  Müslüman gibi görünen SEBATAYCILAR’ ın sayfalar tutan listesinin ve nice kişilerin bu köke mensup olduklarının, her TÜRK ve MÜSLÜMAN tarafından bilinmesinin şart olduğudur. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR