Bilmece gibi Samsunspor

Evet bilmece gibi diyorum, neden mi? Güngören Belediye maçına bir bakın birde Gaziantep maçına iki ayrı Samsunspor Güngören'e karşı mücadeleden yoksun bir görüntü vardı. Bir hafta sonra bambaşka bir Samsunspor izledik mücadele eden, koşan maçı kazanmak için her şeyini ortaya koyan bir Samsunspor izledik. Böyle oynayınca da farklı galibiyet geldi. Şimdi soruyorum Sayın Hüseyin Kalpar Hocama ne değişti bir haftada?
Değişen bence hiç birşey yok belki de Sayın Galip Öztürk uğurlu geldi. Samsunspor'a ya da size hocam belki kazandık evet farklı kazandık ama çok kötü oynayan bir Antep Belediye vardı sahada bence
Gerçek Samsunspor'u Rizespor'a Karşı İzleyeceğiz. Gerçekler işte o zaman su yüzüne çıkacaktır diye düşünüyorum. Yönetim size sonuna kadar destek verdi iyi yaptı kötü yaptı bunu ilerleyen haftalarda göreceğiz. Ben her yazımda söylüyorum yine de söyleyeceğim Samsunspor taktiksel bir futbol sergilemiyor. Zenke Agbetu çok iyi oynadı bunun sebebi sanıyorum yönetimin uyarısıyla oldu iyi de olmuş demek ki bazen uyarmak gerekiyormuş. Abdulaziz harika oynadı ilerleyen haftalarda daha da iyi olacahına inanıyorum.
Rizespor maçının ardında lige verilen arayı Sayın Kalpar iyi değerlendirmeli ve takımı istenilen seviye ye getirmeli. Birde şu sorun var 19 Mayıs Stadı'nda bir seyirci yanında 10 yada 11 yaşında oğlu elinde bir bilet stada girip maçı seyredecek oğluyla ama karşısında bir engel vardı. Samsun polisi aldığı emirle kimseyi biletsiz kapının yanına yaklaştırmıyor maçı oğluyla seyretmeye gelen futbolsever kardeşimize bilet soruyorlar oda elindeki bileti gösteriyor onlarda çocuğun bileti nerde diyorlar adam ne yapsın o oğlum memurbey daha 10 yaşında ona bilet almak lazım mı diye soruyor evet tabiki lazım cevabını alan seyirci kardeşimin tavrı aynen şu oluyor ben bu yağmurda, Samsunspor'a destek için gelmişim bu soğuğa rağmen oğlumu da yanıma almışım ve Samsunspor benim oğlumdan bilet mi istiyor diyor ve stadı terk ediyor. Sayın Erkut Tutu, böyle bir uygulama hiç bir statda yok varsa da ben duymadım lütfen Samsunspor seyircisini küstürmeyin bu beraberlik bu tür uygulamarlara biter bakın yağmura rahmen seyirci statda yerini aldı. Onlar fedakarlık yapıyorlar oğullarıyla maça geliyorlar sizde fedakarlık yapın buna bir çözüm bulun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR