Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ANLAYANA …

ssss-001.jpg

 Muhaliflerin kendi kendilerine uydurdukları bir yalan var.” R,Tayyip Erdoğan ı üçbin kişi koruyor” Bu korumalar nerede. Hem de üç bin kişi. Bir eve gidiyor. Esnafa gidiyor. Taksi durağına gidiyor. Yol üzerinde el sallayan çocuklar için arabasını durdurup onlarla ilgileniyor.Camiye namaza, Cenazede safta duruyor. Onların heyecanını paylaşıyor. Bazen ağlıyor, Bazen gülüyor. 

HALKLA İÇ İÇE BİR BAŞKAN OLARAK KENDİNİ İSPAT EDİYOR.
Yazar Abdurrahman Dilipak ın yukarıdaki tespiti ilginç değil mi. 15 Temmuz da ÖZEL TİMLER ile HAVADAN-KARADAN kaldığı binaya ağır silahlarla saldırı gerçekleştiren, VATAN HAİNLERİNİN hedefinde kim vardı. Tayyip Erdoğan ve ailesi. Bu bir tanesi. Bu ve benzeri YİRMİ defa SUİKASTA maruz kalan bir BAŞKAN ın denildigi gibi, Elbette ki ALLAH  ın KORUMASI ile bu günlere geldiği hakikatinin kabul edilme mecburiyetidir. 

Bu tecelliyi görebilmek için, İnsanın BASİRET GÖZÜNÜN AÇIK OLMASI LAZIMDIR. Basireti bağlı olanlar veya iradesini ŞEYTANA teslim edenlerin, bu olanları manalandırabilmesi mümkün değildir. 

Burada ZİYA PAŞANIN
 AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN 
LAFA BAKILMAZ
ŞAHSIN GÖRÜNÜR 
RÜTBE-İ AKLI ESERİNDE
Dörtlüsünün, gereken ölçüyü verdiğidir.
Bütün eleştiri ve YALAN a bağlı İFTİRALARA rağmen, yoluna devam eden R.TAYPYİP ERDOĞAN”IN yaptığı eserlerin MİLLETE MAL OLDUGUDUR. Muhalefet ve başı CHP nin başının, BİR BÜÇÜK MİLYONU BULAN, YALANCILIK VE İFTİRAYA DAYALI MAHKEME SONUÇLARI, SİYASİ YÜZ KARALARININ BELGELERİDİR.
Aynı Partinin bir vekilinin, İktidar doğru bir iş yapsada, biz doğru yaptın demeyiz. İfadesinin, insaniyeti unutmuş, vicdan ve hukuku bir tarafa atmış bir zihniyetin İTİRAFINDAN başka bir şey değildir. 
Bu gün ülkemizin maruz kaldığı her yöndeki PROVAKASYONLARA çanak tutan, ticaret erbabının Doların çıkışını bahane ederek piyasayı alt üst etmeleri, Doların inmesine rağmen, halen fiyatları aynı yükseklikte tutmaları, İHANET BELGESİ olarak ortadadır. Marketlerin semtle göre uyguladıkları FARKLI fiyatları, tek HABERCİLERİN takip etmekte olması, Bu işe MEMUR Bölge Ticaret Müdürlüğünün NE İŞ YAPIYOR sorusunu ortaya çıkarmaktadır. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR