Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ALDATMACA

AYIPLANACAK haller, ALKIŞLANACAK Fiillere baktığımızda, 95 senedir, LİSAN olarak bir yanıtılma içine itildiğimizdir.

İlk dönemde, ERMENİ AĞOP DİLAÇAR’ın TÜRK DİL KURUMU başına getirilmesi, onun başkanlığındaki heyetlerin OSMANLICA yerine sözde uyduruk kelimeler üretme gülünçlüğünü yakın zamana kadar yaşadık.

 

AB ( Avrupa Birligi ) ne girme talebimiz üzerine, her şeyimize kendilerince şartlar getiren FRENKLERİN, bize dayattıkları, toplumumuzu bozma fiilleri her konuyu kapsamaktadır. Bu makale muhteviyatında söz konusu ettiğimiz LİSAN, KONUŞMAK, İFADE ETMEK, İSİMLENDİRMEK ’in, Beş bin yıllık yazılı tarihimize rağmen, değişmeyen tanımlar,ifadeler,tarifler var iken, Kültürümüze mal olmuşsa, 95 yılda değişen in ne olduğu düşünülmeli dir.

 

 

GÜNÜMÜZDE , bu yanıltmalara en canlı örneğin, PEDOFİLİ ifadesi olduğudur.

CHP nin Ankara otobüsünde 13 yaşındaki ERKEK çocuğa cinsel tacizde bulunan CHP İlçe Başkanı Mehmet Y. (63) PEDOFİLİ’den tutuklanarak ceza evine gönderildi haberi ile, 3 yaşında kız çocuğuna tecavüzde bulunan sapığın halidir.

Bu da mı PEDOFİLİ?

İBNEYE – EŞ CİNSEL

OROSPULUGA –ARKADAŞLIK

SUBYANCIYA – PEDOFİLİ

OĞLANCILIĞA-PEDOFİLİ , gibi

Anlamsız isimler uydurarak, AŞAĞILIK ,AYIPLANACAK, bu suçları perdelemenin anlamsızlığıdır.

Bir müddet evvel, yine bir CHP otobüsünde FUHUŞ YAPILDIĞI iddiası ile yapılan baskındaki tutulanlar malumdur.

CHP nin geçmişi bu tip suçlarla lekelidir.1950 öncesi HASAN OĞLAN ÖGRETMEN OKULLARI ve KIZLI ERKEKLİ BİRLİKTELİ YATAKHANELERİ, Yakın zamandaki GENEL BAŞKAN BAYKAL’ın ARKADAŞININ KARISIYLA YAPTIĞI ZİNAYA AİT GÖRÜNTÜLERİ, DAHA NİCELERİ İLE CHP temizlenmesi mümkün olamayacak bir ayıp ile mahkûmdur.

 

Bu tip insanlara ayda 2000 lira masrafla CEZA EVLERİNDE tutan hukukun ne anlam taşıdığıdır. Bunların kulaklarını kesip, SOYSUZLUKLARINI ibreti aleme ilan etmenin, yaptıkları fiilin ağırlığına göre, İDAM SEHPALARINDA SALLAMAK ta DEVLETİN GÖREVİDİR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR