ÜÇ SİLAH ŞÖRLER....


Değerli Okurlar

Eski Kasımpaşalı kabadayılar iyi bilirler. Bitirim delikanlı giriştiği kavgada özel yerlerine bıçak yarası alırsa, o yara kolay-kolay kapanmaz. Hareket ettikçe, vücudu oynattıkça, üzerine oturdukça yara kanar, kanadıkça da kapanması çok zaman alır.

Başbakanımız Erdoğan geçen aylarda üç'kılıç'yarası aldı. Kılıç yarası,bıçak yarasına göre daha tehlikelidir hassas yerlere alınan kılıç yarasının kapanma süresi daha uzundur, bazen acısı ömür boyu taşır. Başbakanımız ilk kılıç yarasını, Başbakanımızın, Almaya'da kendisini'Şeyhülislam' seçtiren ve aynı evde, aynı anda üç karısıyla birlikte yaşayan Başdanışmanı Ali Yüksel'in damadı, adama bak hele, ne güzel dünya..Siyasi gücünü kullanarak garibanların evini üç-otuz paraya alan, arabasını belediyeye pahalıya satan, seçim bölgesindeki enerji yatırımından hisse alan eski spiker Bakan, ama ne apiker ne spiker konuşmayı maşalallah iyi biliyor vallahi neyse konumuza geri dönelim.  Ak Parti Grubundaki çok sayıda milletvekilinin nefretini kazandı. AKP'li milletvekillerinin Suat Kılıç hakkında söylediklerini burada yazmam mümkün değil. Kılıç yarasını alan Başbakanımız Erdoğan ısrarla susuyor ve bu yolsuzluğun üstünü örtmeye, unutturmaya çalışıyor. O unutturmaya çalıştıkça kan kaybı devam ediyor.. neyse ikinci kılıç yarsını, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç açtı. inanın Başbakanımıza üzülüyorum adamın Kılıçlardan çektiğini belki kimselerden çekmemiştir. Başkan Kılıç, bu güne kadar verdiği kararlarla, yaptığı konuşmalarla hep Ak Parti'ye destek olmuştu. Başkan öyle şeyler söyledi, kılıcı öyle bir salladı ki, ortalık kan gölüne döndü… Başkan Kılıç; “Dün yargının siyaseti kuşatma gayretlerine karşı çıktığımız gibi, bugün de siyasetin yargıyı kuşatmasına izin vermeyeceğiz” dedi…
Ak Parti İktidarının yargıyı kuşattığı anlamına bu sözler, Ak Parti Hükümetinin “Anayasayı ihlal suçu” işlediğinin en açık kanıtıdır. Üçüncü Kılıç yarası ise, yine Haşim Kılıç'ın desteğiyle atıldı ama, kılıcı tutan eli önümüzdeki günlerde göreceğiz..Değerli okuyucular hatırlarsanız. Gazetemizin manşetinden yazmıştık, Bakan Rizede kürsüye çıkmadan protesto edilmişti az kalsın Başbakanımızın kalbine inecekti her neyse. Bildiğimiz kadarıyla, Siyaset çok zor bir sanattır. Herşeyi kontrol edemessiniz. Etmeye kalkarsanız her yerden patlamalar suçlamalar, dosya aktarmalar başlar. Ne olduğunu anlamadan yıkılır gidersiniz, Çare,siyaset'de doğruluktan-dürüstlükten ayrılmamaktır. Değerli okurlar Samsun gercekten her konuda sahipsiz, Malumunuz Samsunspor birinci lige çıktığında, Bakanımız Suat Kılıç havalardan kasılmaktan gözü kimseyi görmüyordu maşallah, gelgelelim yumurtanın faydalarına aslında yumurda birçok şeye devafısy var ama anlatmak isteğim farklı bir konu. Bakan Kılıç SamsunSpor maçlarını açaba nerde izledi. Samsunspor Küme Düşerken nerdeyidi? bunları siz değerli okuyucularıma soruyorum siz değerli okuyucularımız bunun cevabı çoktan verdiniz biliyorum. Değerli okurlar. Siz kendi çocuklarınızın olağanüstü zenginleşmesini, genç yaşta servet sahibi olmalarını görmezden gelir, hatta teşvik ederseniz, milletin size verdiği güçle “kul hakkı” çiğnerseniz, Akdağdaki kargibi erir gidersiniz şimdi kalın sağlıcakla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR