Süleyman Soylu

Süleyman Soylu

Terör Hakkında...

BEN, SEN, O, BİZ, SİZ, ONLAR'ın!
Gazete başlıkları içimizi karartmasın istiyoruz. Televizyon Flaş, Flaş dağların karanlıklarında pusuya uğramış, sınır düzlüklerinin mayınlı yollarında, tuzaklara uğrayıp, kolu bacağı kopmuş, çarpışmaya bile giremeden hayatını kaybeden evlatlar istemiyoruz.
Vede gözü yaşlı analar, yakınları vede hayalleri kararan sevdalılar, yavuklular!
Pkk terör örgütünün ''NE ADINA'' yapığı cinnet türü veya pervasızca, veya çok değişik şehirlerde sivilleride hedef alan, fırsat bulduğu her yerde, en acımasız bilinmeyen türde silahlı, bombalı saldırılarını önlemek için, göreve gönderilen askerler ve değişik vatan görevinde hayatını kaybedenler.
Tüm Türkiye'nin her birizmizin ''BEN, SEN, O - BİZ, SİZ, ONLAR'' herbirimizin evlatlarıdırlar diye düşünmeliyiz. Yoksa bu ''ADI KONMAYAN'' saldırı ve ardından gelen çatışma ölenler ne için çocuklarını kaybettiğini bilmeyen ana baba ve aileler.
Buna kimse savaş diyemez, çünkü savaşın bir sonu vardır, birde başlangıcı vede mühümat ve silah gücü asker sayısı, ve savaşılan devlet hiçbiri yok.
Derken burada duralım. Terörün yoğunlukla geldiği ''KARŞIMIZDAKİ DEVLET'', ''TERÖRİSTLERİN GELDİĞİ SINIRDAŞ DEVLET'', ''TERÖRİSTLERİN EYLEMLDEN SONRA KAÇTIĞI DEVLET'' ve o devletin kuzey bölgesindeki yani SINIRIMIZ çevresindeki OTONOM bölgesinin sorumlusunu bilmeyen yok! ( Babası ve kendisi Irak'ın, eski şakilerinden)
Bu kişinin adı BARZANİ, Amerika ORAyı O'na verdi.Irak işgalindeki hizmetlerinden dolayı.
AKP Hükümetide geçen ay Barzani ile bir görüşmne yaptı. Yanında Irak Bayrağı yoktu ama sonra getirmek kaydı ile bu bölgenin sorumlusu olarak kendisini muhattap almıştır. AKP Hükümeti TÜRK milletinin gözü önünde ticari ve ekonomik (Resmiliği belli olmayan) görüşmeleri yapmıştır. Görüşmeler sırasında dış işleri bakanımız Ahmet Davutoğlu, Barzani'ye gerksiz olduğu halde ''ABİ'' bile demiştir. '' Tabi kişilerin iç çağrışımlarını bilemiyoruz''
Kısaca yukarıda anlatmak istediklerimiz açıktır. TERÖRÜN NASIL DURDURULACAĞI BELLİDİR, TERÖRİSTİN GELDİĞİ YER BELLİDİR ''MUHATTABI'' BULUNMUŞTUR? BELLİDİR. Güneydoğu yöresine yapılcak SOSYO-EKONOMİK İŞLER ''YÖRENİN AĞALARINA, BEYLERİNE DÜŞEN GÖREVLER, BİLİNİYOR YETERKİ BATIDAKİ SERVETLERİNİ YÖREYE TAŞISINLAR.''
Hükümet GAP PROJESİ'nin sulama kanallarını tamamlasın. ''Ağasız bir ekonomik özgürlüğe ve kendi işne kavuşmuş ocaklar tütsün'' vede SEN, BEN, O - BİZ, SİZ, ONLAR yurdumuzun herbir cennet köşesine iç turizmi başlatalım. GAP her ülkemiz vatandaşının biriktitdiği göz yaşıdır, satılamaz hiçkimsenin tasarrufuna bırakılamaz. ''BİR AĞAÇ GİBİ HÜR VE TEK, VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞCESİNE''
Saygılarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Soylu Arşivi
SON YAZILAR