Taşlar ve bitkiler...

TAŞLAR VE BİTKİLER YANLIŞ KULLANILIRSA ANİ ÖLÜMLER GETİREBİLİR

Bir önceki yazımda bilim adamlarınında insanları bitkisel ve kimyasal çöplük haline gelmesine nasıl sebep olduklarını yazmıştım.

Bugün dünkü yazımın ışığında birde biyolojik açıdan meseleye baktığımızda insanlar çöplük haline gelen vücutlarını bir türlü rahata kavuşturamadıkları için bu rahatlığı ararken hem paralarını kaybediyor hem sağlığını kaybediyor hem de psikolojikman bunalıma giriyor. Bir de psikolojik rahatsızlıklar, stres, depresyon ve kuvvetli panik ataklarla çöküyor ve kayboluyorlar. Gençlik bunalımda uyuşturucu, alkol, sigara. Orta yaş bunlara çare ararken oda bunalımda işsizlik, çoluk çocuk, maddi buhran ve çaresizlik. İhtiyar yaşlı kesim ölüm korkusu ve ihtiyarlıktan dolayı menapoz, tripoz ve yine panik atak ve yüksek dozda sinirsel ilaçlar hep ilaç, ilaç ve çözüm yok.

Biz bir de bu işe Allah (cc) yer yüzünde babamız olan ve ilk elçi olan Adem Aleyhisselama Kuranın ideolojisiyle öğretilen ve ifade edilen yol göstericilik ve rehberlik sanatı ile diğer peygamberlerlede devam eden son peygamber (SAV)de tam tekamül eden bu yol göstericilik ve rehberlik icraatının devamı sayesinde Adem (as)lam dan son peygamber M.Mustafa (SAV) ve onun ümmetinin sağlıktan ilahi emir ve yasakların sayesinde kurtulmaları yanında hayatlarını sıhhat ve reçetelerinin eshabı ensarı ve ehli beyti ve yine bu tavsiye ve reçetelerin Allah (cc) hangi bitki, meyve, su, taş ve hayvanda nasıl teselli ettiği ve insana nasıl fayda verdiği hususunda yine bu konularda bu saydığım konularda bunların dilinden anlayıp insan oğluyla tanıştıran bu ilmin yayılmasına vesile olan fasıl allah.

Dostlarının dilinden, insan oğluyla tüm açılardan sağlık ve sıhhat yönünden haberlerin nasıl verildiğine bakıp müsbete nasıl çevrildiğine bakacağız. Tabi adı eczehane olarak yaşatan rabbimizin peygamberleri ve dostları vasıtasıyla bize bu ilmi nasıl haber verdiğine diğer yazılarımızda devam edeceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR