Recai Külyutmaz

Recai Külyutmaz

Petkoviç’e güven gelmiş!

Samsunspor Teknik direktörü Petkoviç'e Orduspor galibiyetinden sonra güven gelmiş; “Ligde kalacağımıza inanıyorum” diye açıklama yapmış..

Galibiyet sonrası bu tür açıklamalar yapmak bu memlekette alışkanlık halidir zaten.. Petkoviç de bu durumu öğrenmiş anlaşılan..

Petkoviç popülist konuşmayı öğrenmiş öğrenmesine de bu tür söylemlerin gün kurtarıcı söylemler olmanın pek ötesine geçemeyeceğini de hepimiz biliyoruz..

Üstelik geçen hafta hiçbir varlık gösteremediğimiz ve deplasmanda 4 gol yediğimiz Trabzonspor'u deviren Karabük'ün performansını da çok dikkate almamış..

Zira içinde bulunduğumuz durumda bizim ne yaptığımız kadar rakiplerimizin ne yaptığı da fazlasıyla önemli..

Çarşamba günü biz Manisa ile deplasmanda oynayacağız, Orduspor ise evinde Karabük'le karşılaşıyor..

Yani ligin alt bölümünü karıştıracak bir hafta arası maç trafiğine şahit olacağız..

Sonuçlar ne olur, şimdiden kestirmek çok güç elbette ama..

Samsunspor taraftarlarını her maçta çok büyük hayal kırıklığına uğratan Petkoviç'i Orduspor galibiyetinin kurtaracağını pek sanmıyoruz..

Dahası, Samsunspor ligde kalsa bile bunu Petkoviçin göreceğine de inanmıyoruz..

Metin Burma ve Necattin Demirtaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı Kavaklıların Tirit gecesinde görünce aklımıza geldi..

AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya ve eski Belediye Başkanı Adem Bektaş'ın Burmayı eleştirmesinden sonra Burma adeta yerinde durmuyor.. Eskiden boş boş oturan Burma, şimdi mahalle mahalle Atakum'u dolaşıyor..

Atakum'a başkan oldu olalı bu kadar çok dolaşmayan Burma'yı eleştirenlerin biraz daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz.. Eleştirdikçe adam yerinde durmuyor.. Daha fazla eleştirirseniz Burma yapmadığını yapamadığını yapacak, Atakum'a yeni yepyeni hizmetler getirmeye başlayacak.. Dikkatli olun; yoksa Atakum'u rüyanızda göreceksiniz..

Demirtaş'a gelince,

Son zamanlarda yaptığı çıkışlar ve attığı adımlara bakılırsa Demirtaş belediye başkanlığını sevmiş olacak ki, ikinci dönem de aday olacağının sinyallerini veriyor..

Aslında, Atakum'da ve İlkadım'da AK Parti'nin seçim kaybedecek 'Büyük' hatayı tekrar yapmayacağını varsayarsak, bu iki başkanın da yeniden başkanlık hayalleri kurmasına gerek kalmayacağını da söyleyebiliriz diye düşünüyoruz..

Tülay Bakır'dan haber var mı?

İktidar partisinin milletvekilleri Türkiye'nin dört bir yanında ve çoğunlukla Samsun ve çevresinde çalışmalar yapıyor, ziyaretler gerçekleştiriyor, vatandaşın nabzını yokluyorlar..

Bakanımız malum.. Hemen her yerde, en çok da twitlerde.. Teknolojiyi sıkı takip ediyor, bakan olmanın da avantajıyla her gündem konusuna değiniyor.. Yani, bir şekilde gündemde..

Mustafa Demir yoğun Samsun ziyaretlerine devam ediyor, sıkça basında yer alıyor.. Gezmedik yer bırakmıyor, gençlere taş çıkarıyor..

Cemal Bey hem Samsun'da çalışma yapıyor, hem de komisyon görevleri icabı Ankara'da, Hatay'da temaslarda bulunuyor.. Bu aralar Samsun'da dediler, Hatay'dan haberleri geldi..

Ahmet Yeni ve Çağatay Kılıç bir durağanlık yaşasalar da yine de ara ara görünüyorlar. Yüzlerini unutturmuyor, biz buralardayız, diyorlar.. Örneğin Kılıç, geçen günlerde yurt dışından misafirlerini ağırladı Ankara'da.. Haberlerini gördük en azından..

Geriye kaldı bir vekil.. O da bayan vekilimiz Tülay Bakır.. Uzunca bir süredir haber alamıyoruz kendisinden.. Ne gören var kendisini, ne de hakkında bir haber..

Sayın Bakır, özel olarak Başbakan'ın sağlık durumu ile ilgileniyorsa amenna, bir şey diyemeyiz..

Ama en azından bununla ilgili de bir beyanat geçebilirdi bizlere, yani kamuoyuna..

İşin bu kısmı bir yana..

Şahinoğlu da böyleydi, Allah uzun ömür versin..

Anlaşılan bayan vekillerle ilgili rutine bağlanan bir durağanlık durumu söz konusu Samsun için..

Başbakan'ın gündemi Samsun'du!

Eleştirileri kabul etmediklerini dile getiren Erdoğan, "Vatan sevgisini sizden öğrenecek değiliz" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na seslenen Başbakan, "19 Mayıs'a sahip çıkıyorsunuz, peki o zaman neden samsun'a hatıralara da sahip çıkmadınız" diye konuştu.

Devraldıklarında Samsun'un harabe halde olduğunu belirten Erdoğan, "Ama şimdi Samsun'u tanıyamazsınız. 1989-1999 arasında CHP, belediyeyi 10 yıl elinde tuttu. Niçin yatırım yapmadınız?" sözlerini kullandı.

Gündeme dair..

“Onlar; dostlarını kendilerine uzak tuttular. Şerrinden emin olmak için düşmanlarını da yakın. Yakın tuttukları düşmanları dost olmadı, ama uzak tuttukları dostları düşman oldu.. Ve herkes düşman safında birleşince ise yıkılmaları mukadder oldu.” Ebu Müslim Horasani

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Recai Külyutmaz Arşivi
SON YAZILAR