NEDENE GEREK YOK

Yazarın Gansett Island serisine cümbür cemaat bir kitle ile devam ediyoruz kaldığımız yerden. Gansett Allah'tan bir ada hata ile şehirde gecen bir seri yazarıymış yazar yanmıştık tüm şehri okuyacaktık kim kime aşık oluyor vs. sanırım. Ara verince birde seriye okurken dur ya bu çift kimdi falan oluyorsun hayır birde laf arasında geçmiyor bayağı onlarda aktif hikayeleri devam ediyor durumu var.

Yine ana çift arada kaynıyor tabı durun abı ne zaman aşık oldunuz diyorsun çünkü kalabalıktan bunların gelişimini tam veremiyor yazar. Tarz olarak kısa roman yazan yazarlar var mesela ama bu yazar onlardan değil neyse çerez şeklinde okuyoruz arada işte. Belki benim en büyük bahtsızlığım hem kitap hem de online burada basılmayan inanılmaz güzel kitapları aynı anda okumam. Öyle olunca ister istemez karşılaştırma yapıyorsun tabi.

Grace, hayatının çoğunu obez olarak geçiriyor devamlı çevresinde alay konusu oluyor istediği aşkı ilişkiyi yaşayamıyor . Sonunda mide küçültme ameliyatı ile 58 kilo olup gayet hoş münasip biri oluyor. Okul zamanlarından beğendiği hoşlandığı bir adam ile Gansett adasına geliyorlar. Neyse kavga ediyorlar adam bunu adada parasız dımdızlak basıp gidiyor. Kıza yardım etmekte bizim çocuklardan Evan McCarthy'ye düşüyor oradan ilişkileri başlıyor sonrası güzel.

Devam kitabı şeklinde olduğu için bazı karakterlerde ister istemez kopukluk yaşadım. Seriyi tamamlayıp tekrar okumayı düşünüyorum. Ana karakterlere fazla yer verilmemiş diye düşünüyorum. Yan karakterler kısa kısa ama daha baskın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mert Varıcı Arşivi
SON YAZILAR