HAC KUR'ALARI ÇEKİLDİ...

2020 yılı Hac Kur'aları, 9 Ocak 2020 tarihinde, perşembe günü (dün) çekildi. Çekiliş sonuçlarına göre yaklaşık 84 bin vatandaşımız 2020 yılında hacca gidebilecek.

Hacca gitme hakkı elde eden vatandaşlarımızın %60'ı mevzuat gereği Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonuyla, %40'ı da A Grubu seyahat acentalarıyle kutsal topraklara gidecekler.

Biz de Kesmen Turizm olarak hac ve umre hizmetleriyle, yurtiçi ve yurtdışı turları yapmaktayız. Refakat ve Rehberliğimizde bu yıl da hac hizmeti sunacağız. 13 ocak tarihinde yapılacak kesin kayıtlar için, bizlerle kutsal topraklara gitmek istiyenleri, 10-11-12 ocak tarihlerinde KESMEN TURİZM hizmet büromuza bekliyoruz.

20 yıldan fazla bir süredir her yıl hac ve yıl için de de bir kaç defa umre olmak üzere, defalarca Beytullahın ve Resulullahın misafirlerini hizmet verdik. Bugüne kadar bu sorumluluğumuzu başarıyla gerçekleştirdik.

İlgi, sevgi ve bilgi merkezli, ibadet ve ziyaret ağırlıklı hac ve umre  hizmetlerimizde; hizmet ettiğimiz herkesten tebrik, takdir ve saygı gördük. İbadet aşkıyla yaptığımız bu görevlerin muhabbet dostluklarına dönüştüğüne  şahit olduk.

İlimizin tüm ilçeleriyle, ülkemizin çeşitli vilayetlerinde ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızla yaptığımız kutsal yolculuklardan hep muhabbetle döndük. Söz konusu hizmetlerimize, Kudüs ziyaretini, yurtiçi ve yurtdışı turlarımızı da ilâve ederek, devam ediyoruz.

Hac ve umre ibadetinin; istek, niyet ve gayretin yanında, ilahi bir nasip olduğu kanaatini taşıyoruz. Bazen hiç hesaptan yokken kişi kendini Kâbede bulur, bazen çok hesap etmesine rağmen gidemez. Bu nedenle de,  "HAC ve UMRE hesap işi değil, nasip işidir" deriz.

Enaniyet yapmadan ve riyakarlıktan Allah'a sığınarak rahatlıkla ifade ediyoruz ki, bu hizmeti en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle de,  eş-dost, akraba ve arkadaşlara rahatlıkla birlikte gitmeyi teklif ediyoruz. Mahçup olmayacağımızdan eminiz ve memnuniyet merkezli bir hizmet sunuyoruz.

13 ocak pazartesi günü hac kayıtları yapılacak. Kale mah. Ferah sok. NO: 10/1 İlkadım/Samsun adresinde bulunan Kesmen Turizm hizmet büromuzda bez de 2020 yılı Hac kaydı yapacağız. Kayıt vaktinden önce hizmet büromuza uğranması halinde daha rahat hareket etme imkanı bulacağız.

Ömürde bir defa yapılacak olan ve ibadetler arasında yapılırken zorluk çekilen, bu nedenle de, niyetinde "...kolay kıl Yarabbi.." diye duası yapılan ibadettir Hac. Sorunsuz, eksiksiz ve verimli bir şekilde hac ibadetini yapmak, organizasyonun başındaki rehberin başarısına bağlıdır. Söz konusu başarı da tecrübe ile sağlanır.

Kiminle hac ibadeti yapılacağı tercih edinirken, mutlaka hassasiyet gösterilmesi gerekir. Kurası çıkan hacı adaylarımıza hayırlı olsun derken, birlikte bu ibadeti yapabileceğimizi de  hatırlatıyor, hacı adaylarını  hizmet büromuza bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sami Kesmen Arşivi
SON YAZILAR