Tekkeköy daha güzel yarınlara taşınacak

Tekkeköy daha güzel yarınlara taşınacak
Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, göreve yeni gelen birim müdürleri ile tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Tekkeköy’ü daha güzel yarınlara taşımak için harekete geçen Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, göreve yeni gelen birim müdürleri ile tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Tekkeköy Belediye binasında yapılan toplantıya dair açıklamalarda bulunan Candal, “İlçemizi daha güzel yarınlara taşımak ve yeni projelerimizi hayata geçirerek gelecek nesillere çok daha güzel bir gelecek bırakmak adına birlikte bu ilçe için hizmet edeceğimiz göreve yeni gelen birim müdürlerimizle tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldik.” ifadelerini kullandı.

HERKES YAŞAMAKTAN KEYİF ALACAK
Açıklamasında, Tekkeköy için birlikte çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini vurgulayan Candal, “Herkesin yaşamaktan keyif alacağı, doğal güzelliklerinin korunduğu ve huzur içinde güzel günlere taşıyacağımız ilçemiz için birlikte çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Birim müdürlerimize yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. İlçemiz için hayırlı olsun” dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.