Bir Mart Teskeresi mi?

Evet, o malum teskereden sonra bir takım entrikalar ve kara bulutlar yurdumun üzerinde farklı dolaşmaya mı başladı acaba diye düşünmekte hakkımdır diye düşünüyorum.

 

 

Irak savaşının içine sokamadıkları Türk ordusunu yıpratmak için çeşitli taş ören elleri ile ordumuzu kendi milletine kötü gösterme gayretleri zavallı durumda olan kendilerini o kadar gülünç duruma düşürmüştür. Onun içindir ki hayali olarak Selimiye Camii"ni de bombalattılar. Bizde bir deyim vardır;” İnsanın fikri ne ise zikri de odur.” Deyimi de aklıma geldi birden. Siz değerli okuyucularımız ne düşünürsünüz bilemem. Fakat o taş örenlere bir görev verilmiş ki görevini icra ediyorlar. Anlam veremediğim taş örenlere yardımcı olmak isteyenler. 

 

 

            Evet, camilerimiz bombalandı. Tabii ki Irak"taki, Bosna"daki, Afganistan"daki,   Filistin"deki camileri kimler bombaladı? Türk ordusu denilmesin sakın!

 

 

TBMM"nin özgür ve demokratik iradesi ile bir demokrasi sınavını verdiği teskereye hayır kararı kimlerin işine gelmedi ki!

 

Hani Irakta kitle imha silahları var idi!

 

Hani Irak Halkı kurtarılmayı bekliyordu!

 

Hani Irak"ın bütünlüğü korunacaktı!

 

Hani yanlış hesap Bağdat"tan döner değimi var idi!

           

Hani Irak"a demokrasi gelecekti!  

 

Hani oradaki camiiler bombalanırken orada bir insanlık ayıbı olmuyor muydu?

 

Hani gerçekler olurken ses çıkartmayanlar şimdi hayal gücünü bu kadar niçin zorluyorlar?

 

Pekâlâ, o teskere geçmiş olsa idi havalimanlarımız, deniz limanlarımızın ve kaç bin asker yurdumuzda konuşlanacaktı?

 

Hiç aklımıza gelir miydi? Türkiye"de Türk Halkı olarak Türk ordusunu savunmak mecburiyetinde bırakılacağımız.

 

O malum teskereden yola çıkarak bugünkü duruma bakarsak yakın tarihimizde olanlar tarih sayılamayacak kadar yakın bildiklerimizi kendimizce analiz ettim. Oysaki tam tersini düşünüyorum. Türk ordusunun gücüne ne kadar inanılır ve güvenilirse o inanç ve güven ki Türk milletinin üzerindeki olan kötü emellerini saf dışı bırakacaktır. Bugün camilerimizin minarelerinde ezanlar okunup, Türk milletinin simgesi olan ay yıldızlı bayrak semalarda dalgalanıyorsa işte bunu milletinin bağrından çıkan şerefli Türk Ordumuza borçlu olduğumuzu düşünüyorum.

Sevgili saygıdeğer okurlarım; Bende kendimce bir beyin fırtınası yaptım. Olasılık üzerine düşündüm, milletçe değer ve inançlarımızdan ödün vermeyeceğimizi düşünen taş örenler ne yazık ki bugün bu çekişmeler yerine milletçe neleri yapabileceğimizin konuşulmasını her Türk gibi ben de isterdim. Ne yazık ki seksen öncesi aynı silah namlusundan çıkan mermiler ile sağcısı solcusu da aynı silahla vurulmuş. Seksen sonrası 30 yıldır PKK mücadelesi süregelmektedir. Bitti bitecek derken, şimdi de çeşitli entrikalar çevrilmeye çalışılıyor diye de düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz bilemem. Ama milletçe bütün bu kirli oyunlar sınavından başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. Bugünkü yazıma da son verirken Haktaâlaya emanet olun. Saygı ve sevgilerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR