Süleyman Soylu

Süleyman Soylu

"YAPMAYIN..! ATEŞLE OYNAMAYIN..!.."

Yer; Yozgat İmam Hatip Lisesi Mezunları Vakfı'nın Mezunlar günü toplantısı, katılan, Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ, bir konuşma yapıyor ki; Zaman Gazetesi "laiklik karşıtı bu konuşmanın" Halkı, din üzerinden kısmen de olsa nefret ve kine büründürmeye yetecek en çarpıcı cümlesini yazının manşetine taşımış: "CHP, Kur'an-ı Kerim'e karşı" diye bir başlık atmış.
 
"Yapmayın be kardeşim;" bakın, "kardeşim!" diyorum size Kutsal kitabımız'a göre din kardeşiyiz! Bekir Bozdağ kardeşim Lütfen yapma..?! 
   Karşısında konuştuğun imamlar, yurtsever ailelerin çocukları, gencecik vatan evlatlarıdır  ki; "O"nlar gereğinde ülkemizin dört bir yanında görev alacaklar. Doldurma O'nları..!
   O'nlar artık öğretilme aşamasında değiller, öğretme aşamasına geldiler. "Bekir Bozdağ Beyfendi O'nlara CHP yi, veya bir başka kuruluşu veya toplumun bir kesimini ve dahi tamamını; "dinli-dinsiz-ve de başka dinden gibi göstermeye hakkınız yok." 

"Başbakan'da aynı şeyleri yapıyor; yapmayın be kardeşim." Daha dün andık Sivas'ta cayır, cayır yakılan ülke evlatlarını..yazıktır. Neden sadece sen daha müslim oluyorsun ?! Yeri gelince % 99  müslüman toplumdan söz etmiyormusun.. "neden böyle yapıyorsun?!"

Bakan yine "karşısında, dine karşı gibi bir kitleyi kendince, yaratmaya çalışıyor ve:  Çamlıca'ya yapılacak Cami'nin yerini tartışanların asıl amacının "Camiden, minareden ve mabetten duyulan rahatsızlığın başka nedenlerle gizlenmesidir."diyor. Yapmayın be kardeşim..ibadet her yerde yapılır, yeterki gerçek ibadet yapılsın.. örneğin  Bakan efendi, kimsenin rızasını almadan, sağını solunu tehlikeli şekilde suçlayarak, iktidar gücünü kullanarak Çamlıca'ya cami yapılırsa hayır gelmez Ora'sı taşyapı ve silüet olarak kalır. Bekir Bozdağ kardeşim.. yine sana kardeşim diyorum, din kardeşiyiz, oraya buraya siyasi argümanlarla dini mesajlar vermeye gerek yok. Sen; T.Cumhuriyeti sınırları içinde vergisini veren, askerliğini yapan ve vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkese hizmet vermek zorundasın çünkü; görüşlerini kabul etmediğin; başta Komünist'lerin, aldığın maaşta olsun, ödenekte ve boğazına giren her lokmada her bir vatandaşın olduğu gibi katkısı var.  Fener Patrikhane Papazı'na nasıl davranıyorsanız, "O yaklaşımı bizim vatandaşımız da hak ediyor."  Lütfen..!  Yapmayın bunu.."Cahil Adam değilsiniz..!"  "Siz de unutmadınız..!; ne Kahramanmaraş'ı ne, Çorum'u..!.."  Maazallah!         

SAYGILARIMLA.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Süleyman Soylu Arşivi
SON YAZILAR