Şeyma'nın Okur Köşesi

Şeyma'nın Okur Köşesi

Sizin Köşeniz

Özünüze dönün

Gazetenizde ki "KANDİL VE FUTBOL" yazınızı tekrar tekrar okudum böylesine güzel ince bir durumu farkındalık ilkenizde bulundurmanızı hayranlıkla tebrik ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti sağlam temeller üzerine kuruldu lakin özünü kaybetmeye o kadar meraklı bir nesille yola devam ediyoruz ki. Dini vecibelerimizi önemsemeyi bırakın sözle ifade bile edemez olduk. Atatürk'ün bu gençliğe emanet ettiği sadece vatan değil! Gençlerimiz özünüzü kaybetmeyin, izlediğiniz her şeye merak sarmayın içinizdeki öze dönün.
AHMET USUL

 

MÜDAHALE VAR!
Irkçılık bir nevi nevrotik bozukluktur. Bu gizli hastalık insan yaşamı üzerinde ciddi bozukluklar yaratacak potansiyelde bir yıkıcılık barındırır. Adı üzerinden ırkçılık! Irksal özellikler(!) baz alınarak, bir ırkın diğer bir ırktan üstün olduğu bir anlayış Ne var ki insan kibri ve gururunun yol açtığı yıkıcı etkiler sadece ırksal çatışmalarla sınırlı değil. Ötekileştirmenin olduğu her yerde mutlaka ırkçılığın bir başka Versiyonu devreye girer.
AZİZ YILMAZ (Esnaf)

Siyasetin oyunu olmak istemiyoruz

OMÜ Hukuk Fakültesinde okuyorum. Fakültemin merkezden Çarşamba ilçesine yeni açılan fakültenin ilk öğrencisi olarak taşınmasını istemiyorum. Bir hukukçunun yaptığı gibi hakkımı savunarak, bölge İdare Mahkemesi`ne dava açıyoruz.[62 öğrenci] Hukuk Fakültesinin Çarşamba ilçesine gitmesi tamamen siyasi nedenlerdendir. Biz de siyasetin oyunu olmak istemiyoruz. Çarşamba ilçesinde öğrenciler için gerekli sosyal aktiviteler yok, fakültenin ilçeye gitmesi halinde öğretim üyesi temininin zorlaşacak ve öğrencilere büyük maddi külfet oluşturacak.

BÜŞRA DOĞAN

Ulaşım hakkı

Biz Samsun'da yaşayanlar. Kesintisiz, ucuz, güvenli ulaşım istiyoruz. Kentin ulaşım sorununu çözmek adına geliştirilen tüm projelerin sonucu halkın ulaşıma her geçen gün daha fazla ücret ödemesiyle sonlanmaktadır. Tüm halkımızı yaşadığı ortak problemi olan raylı sistemin çözümü için taraf olmaya çağırıyoruz.
      
Samsun Ulaşım Platformu

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şeyma'nın Okur Köşesi Arşivi

10 Mart 2011 Perşembe 14:47

02 Mart 2011 Çarşamba 13:01
SON YAZILAR