Süleyman Soylu

Süleyman Soylu

"İkircikli AKP İktidarı!"

Akp yine aynı şeyleri yapıyor. Kendisini destekleyen; tozpembe tablolarla iktidar manzaraları sunan fakat halkın gerçek durumunu göstermeyen medya ve gazeteler, mahalle ve kapı önlerinde olduğu kadar adliyelerde, karakollarda; sağlık ocaklarında akla gelen gelmeyen her yerde ücretsiz ve de sahipli yada sahipsiz, adresli adressiz dağıtılmaktadır.
Türkiye Cumhuriyeti ve kurucularına karşıt; daima ajitasyon içerisinde olan
Bu basın çevreleri Akp iktidarının korumasında “soruşturma veya kovuşturmaya” bile uğramıyorlar.
Yine seçimler geliyor. Ülkemizin hiçbir sorununa iç politikada, dış politikada olsun kalıcı ve uzun vadeleri çareler üretemeyen Akp iktidarı; halkın “sabır ve itidali üzerinden iktidarını sürdürmektedir.
Akp iktidarı seçimler yaklaştıkça yine, ucu açık politikalar ve popülist söylemlerle geçici sosyal yardım çalışmalarıyla ortaya çıkmaktadır.
Dış  ve iç politikada ülke güvenliğinde vede üstüne üstlük anayasamızın ilk maddeleri dahil herşeyi iç içe girmiş durumdadır. Ülke meseleleri üzerinde karmaşa ve daha da kötüsü fikir “anarşi”si yaratılmaktadır.
Kendisini ne kadar muhafazakâr olarak da tanıtsa da, gerçekte hiçbir politikası olmayan ve sadece Tayyip Erdoğan üzerine endeksli bir siyaset yürüten Akp iktidarı ülkeyi “GÖÇ YOLDA DÜZÜLÜR” mantığıyla yönetmektedir.
Bir Osmanlı mantığı olan bu yönetim tarzı Türkiye Cumhuriyeti üzerinde son yıllarda belirgin bir şekilde uygulanmaktadır.
Günümüzde ve 21.yüzyıl çağında “İLERİ UFUKLAR” yerine yine mi SULTAN"ların, HALİFElerin, PATRİKlerin, KRALLARIN peşinden mi gideceğiz? Akp aslında tasarımlı bir yönetim, ikircikli bir şekil halinde ülkeyi yönetmektedir. Türkiye Cumhuriyetinin imkanlarıyla ve tüyü bitmedik yetimin hakkıyla iktidarını sürdürenler OSMANLI, Tayyip Erdoğan"da SULTANLIK RÜYASINdan uyanmalıdırlar.
Çağımızda ileri demokrasilerde sultan aklı değil, HALKın aklı geçerlidir!...

                                                                                                SAYGILARIMLA

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Soylu Arşivi
SON YAZILAR