ŞARK KÖŞESİ

ŞARK KÖŞESİ

    FAİK DÜNDAR

     Gazeteci-Yazar

       DENGE’DEN SELÂMLAR…

 

          Samsun’un yerel ve okunan gazetelerinden olan DENGE gazetemizde bu ilk köşe yazım olacak.

         Gazete köşe yazılarıma 1966 yılında başlamış, yarım asırlık bu onurlu yolda geçerli sebeplerle yazamadığım süreler dışında gücümüzün, nefesimizin ve kalemimizin yettiği kadarı ile yazmaya devam edeceğim.

         Bu haftalık ve ilk köşe yazımda siz değerli okurlarımıza kendimi kısaca ifade ederek tanışmak isterim.        1965 den beri de şiirler yazıyorum. İlk kitabım 2001 yılında “Hicran Yine Hicran” adıyla yayınlanmış olup, 2. kitabın hazırlıkları devam etmektedir. Yazarlık ve şairliğin dışında yıllarca siyasette de bulundum. Manisa, İzmir,Ankara, Şanlıurfa ve Samsun’da İl yönetim Kurulu üyelikleri, İl başkanlığı, başkan yardımcılıklarında ve 1995 de Manisa’dan, 2011 de de Samsun’dan Millet vekil adaylıklarında gösterildim.

         1978 de görev sebebi ile gelip on yıl severek çalıştığım bu güzide deniz şehrimize dönerek altı yıldır eski dostlar ve yeni dostlarla dertleşmekten sohbetlerden ve birlikte olmaktan haz duymaktayım. Yıllarca Kamuda muhtelif görevlerde çalıştıktan sonra kendi arzumla 1994 de emekli oldu isem de, serbest piyasada, Mühendislik, Müteahhitlik, Müşavirlik, Holding ve A.Ş.’ler de Genel Müdürlük yaptım. Sanırım bu kadar tanıtım yeter.

Esas olan yazılarım; Yazılarıma Şehircilik, Mühendislik, Siyasetten bahis etmek isterim. Yıllarca çok sert ve çok yumuşak ama kırmadan hedefte kazanmak, doğruları, acıları ve mutlulukları paylaşmak adına yazmaya devam edeceğim. Samsun’umuzun iki –üç yerel gazetesinde ve bir dergisinde köşe yazarlığı yapmış bulunmaktayım.

Bu haftalık bu ilk köşe yazımla siz değerli okuyucularıma ve DENGE gazetemizin sahiplerine, tüm emektar ve çalışanlarına merhaba dedikten sonra, sizlere sağlık ve esenlikler dilerim..

 

         

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Faik Dündar Arşivi
SON YAZILAR