İŞİM YILPORT GÜCÜM SAMSUNSPOR  

Geçtiğimiz pazar günü en son 35 sene önce karşılaştığımız maç öncesi yarım sıfıra bile razı olacağımız Kırklarelispo'ru  en kötü istatistiklerle oynadığımız maç sonucu 1-0 yendik.

Ertuğrul hocamız defans ağırlıklı bir sistemle maça çıktı. Bu şunu gösterdi;  sistemden önce futbolcuların ortaya ne koyacağı önemliydi. Evet soğukkanlılıklarını ortaya koydular rakibi önce şerefli armamız ve ismimizle sonra da futbolcu kardeşlerimizin maç içindeki inanmışlıkları, kaliteleleri ve uyumları ile durdurup galip geldik. 

Elimizde çok iyi bir kaleci var. İki tane pır pır diyerek tabir edeceğimiz yan bekler var. Birisi biraz aksıyor ama haddini bilerek oynuyor. Stoperlerimiz uyum içerisinde ve bu ligin çok çok üstündeler. Orta sahamız ateş gibi Ferhat Çulcuoğlu önderliğinde rakibe pozisyon vermiyor.

Gökhan Alsan İnegöl maçında cezalı, iç saha maçı oynayacağımız için pek sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Ayrıca elimizde, burası çok önemli, kenarlardan sıfıra inen isabetli orta yapan Burak Çalık, Guido, Bahattin Köse gibi ters yönden içeri giren en önemli özellikleri adam eksilten forvet oyuncularımızın isimleri rakibi korkutmaya yetiyor.

Şu da bir gerçek; böyle maçlarda bir gizlilik ortaya çıkıyor, oynanan oyundan çok maçın kaderini belirleyen futbolcularımızın fazla olmasıdır. Bu da skora etki ediyor. Şöyle bir iddiam var, duran toplarda ileri çıkan stoper Veli Çetin daha sahneye çıkmadı, lig bitene kadar son 9 maçta gol sayısını 3'e çıkartabilir. Evet Ertuğrul  hocamız ne dedi, bizim kalbimiz güzel ve çalışıyoruz çalışana ALLAH VERİR. NOKTA.

Kime vermez ? Niyeti kötü olana. Attığı ok bir gün kendine döner ve dönmüştür. Sevgili okurlarım, hedefte kim vardır? Yüksel başkan. Ben yeter diyorum ya adam bizlerden hiçbir şey istemiyor, tribünü doldurun yeter diyor ve bizim taraftar gruplarımız şu an hep birlik olmuş durumdalar ve organizasyon işini fazlası  ile yapıyor ve yapmaya da devam edecekler ve tribünler dolacak İNŞALLAH.

Ayrıca Yüksel Yıldırım ne diyor; ben almaya değil vermeye geldim. Veriyor da daha ne istiyorsunuz? Lütfen bu adama yazmayın, söylemeyin daha ne yapsın biraz dikkat.

ŞÖYLE BİR SLOGANDA BU KOCA YÜREKLİ ADAMA YAKIŞIR DİYORUM.

BENİM İŞİM YILPORT GÜCÜM SAMSUNSPOR.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR