BU ADAM BE...

Mehmet Altıparmak hocamızın kariyerine futbol bilgisine şüphemiz yok Ama yaptığımız  transferlere ve hocamızın eline verdiğimiz malzemelere baktığımızda içimizi karamsarlık kaplıyor. Mehmet Altıparmak hocamız dahil hiçbir hoca sahaya çıkıp gol atamaz.Tam tersi bir teknik direktör takımını hazırlar, sahaya çıkartır ve oluşan sonuca katlanır.

İkinci kamp başladı, hocamızIN verdiği beyanatlara baktığımızda şu andaki gidişattan memnun gibi. Yine de Altıparmak hoca 1 stoper, 1 orta saha ve 1 golcü istiyor. Ben de diyorum ki bu takıma 2 stoper , 2 orta saha ve çok ama çok iyi bir golcü şart.

Sivasspor'da 4 maç oynamış bir sağ bek aldık, o da kapalı kutu. Adı Alaaddin, inşallah lambadan cini çıkartır . Djedje sorunu devam ediyor, bulunmaz hint kumaşı değil yol verin gitsin. Yalnız onu tek yollamayın, Mustafa Aztopalı da Azerbaycan'a gönderin.

Yeni sezonda kaos var mı? Kesinlikle yok ama bazıları bir şeyler yazıyor ve  konuşuyorlar. Sanki dersin Yüksel Başkan bu takımı hiç düşünmüyor. Allah aşkına böyle bir  şey olur mu? Bu adam iki kelimeye Samsunspor'un başkanı oldu be. Ve tüm borçlarını sildi be. Bu adam amatöre  düşen takımı şaha kaldırdı be. Bu adam Samsunspor'un Atatürk'lü armasını ve marka değerini tekrar Türk milletinin gözüne soktu be...

Sevgili okurlarım, ben yeri gelince  alimi de eleştririm zalimi de. Bundan hiç şüpheniz olmasın ama yiğidin hakkını da yiğide vereceksin. Az sabırlı olun sabrın sonu ümit olacaktır.

İkinci kampımıza  U19 takımından 5 oyuncu katıldı. İnşallah bunların en az 3 tanesi A takım lig kadrosunda yer alır. Ayrıca diğer sevinçli haber A takım teknik kadrosuna Recep Sermet hocamız da dahil oldu. Gençlerimizin gelişimi için çok isabetli bir karar olmuş. Ayrıca onun gelecek kariyeri için de güzel bir düşünce.

Teşekkürler Samsunspor yönetimi.. 

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR