ADI ÜSTÜNDE HAZIRLIK

2021 - 2022 sezonunun ilk kampının son günü oynadığımız hazırlık maçımız bizlere ilk heyecanı ve ilk coşkuyu yaşattı.

İlk on birimizde yeni transferlerden beş oyuncu sahada yer aldı. Bunun yanında iki tane  kiralıktan gelen kendi oyuncumuz sahada yerlerini aldı. Geçen sezonki as kadromuzda yer alan Nurullah, Boli, Yasin ve Gökhan Karadeniz de ilk 11'de maça başladı.

İlk izlenimlerde Samsunspor iyi ve diri bir görüntü verdi. Kayserispor'u orta sahada iki önlibero Hasan Kılıç ve Osman ile karşıladık. Güzel futbolumuz devam etti ve üçüncü bölgede hızlı, çabuk ve çok iyi top oynadık. Ani gelişen atağımızda 21. dakikada Yasin ile golü bulduk. 

Takım o kadar ofansif futbol oynuyor ki gol olan pozisyonda sağ bek Ali Ülgen bile ceza sahası içinde gol kokluyor idi. İlk yarının sonlarına doğru oyunun kontrolü Kayserispor'a geçti ama ilk yarının sonlarına doğru ani gelişen ataklarımızda gol şansı bulduk. İlk devre 1- 0 üstünlüğümüzle bitti.

İlk yarı Gökhan Karadeniz etkisizdi. Boli eh işte. Yasin'e kaptanlık yakışmış. Ali Ülgen güzel işler yaptı. Esin Hakaj'ın zamana ihtiyacı var. Hasan Kılıç'a aman nazar değmesin. Osman basit sade oynuyor kısaca işini yapıyor. Plumain pek etkili olamadı. Nurullah'a teklikeli top gelmedi. Recep Burak ben bu sezon formayı vermem diyor. Mehmet Akyüz inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz.

İkinci devrede altı değişiklikle sahada yer aldık. Kayserispor ikinci yarıya iyi başladı ve buldukları gol pozisyonlarında kalecimiz Alp Tutar iyi kurtarışlar yaptı. Oyuncu değişiklikleri fazla ve hava da çok sıcak olunca oyunun kalitesi düştü.

Çok kaliteli futbolcuara sahip olan Kayserispor karşısında çok iyi bir sınav verdik. İlk maçımız olmasına rağmen geçen seneki Ertuğrul'un hazır takımdan daha iyi top oynadık. Sonuç olarak ilk yarısı lig tadında ikinci yarısı ise hazırlık maçı kıvamındaki mücadeleyi 1-0 kazandık.

Çok iyi bir golcüye ihtiyacımız var...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR