BİNDİK BİR ALÂMETE GİDERİZ KIYAMETE

Hani bilinen ve kulakların âşina olduğu bir söz vardır: "Bindik bir alâmete, gideriz kıyamete " diye.

Gerçekten de nereye bindik nereye gidiyoruz bilemem de bunca zamandır bir cehennem topunun üzerinde oturmuşuz meğerse. Vah başımıza gelenler vah !

Türk askeri Mehmetçik'e kurşun sıkan, dost bellediğimiz fakat yüzlerine maske takmış ve utanmadan da asker elbisesi giyip ellerindeki modern silahlarla, bombalarla, uçaklarla ve tanklarla o mâsum halkın üzerine saldıran ölüm tâcirlerine bir bakın.

Bir bakın da bunca utanmaz ve kişilik yoksunu hainin memleketi, ülkeyi kurtarmak adına yaptığı trajedik komediyi izleyin. Ya arkadaş sen önce kendini kurtar Allah indinde. Sana yüce Allah böyle mi yap diyor? Saldır, tüm askeri noktaları bombardımanla yok et mi diyor?

Eee, hani senin aklın, hani senin mantığın? Hani nerede olmayan vicdanın? Seyahata mı çıktı bu melekeleriniz? Yaktınız, yıktınız da ne elde ettiniz şimdi? Her birinize Devlet Üstün Başarı Madalyası mı taktı ? Yazık, çok yazık. Sen devletin ekmeğini ye ondan sonra bu devlete, bu aziz ve cennet Türkiye'me düşman ol. Utanın az utanın ey basireti bağlanmış, gönülgözleri körleşmiş zavallılar.

Bir kere daha gördünüz ki o bombaladığınız köprülerde, tankların üzerinde size ve o menfur eylemlerinize karşı koyan, direnen yiğit Türk halkının azim ve kararlılığını gördünüz işte.

Ne var ki siz hiçbir şeyi göremediniz, göremezdiniz de çünkü sizin içinizi, yüreğinizi hırs, kin ve ihtiraslar kaplamıştı. Ancak işin sonunu kestiremediniz. Yaptığınız planlar alt-üst oldu. Cenab-ı Allah sizlere ve sizin gibilere bu necip ve yiğit milletiyok etme fırsatı vermedi.

Tarih isimsiz kahramanların örnekleriyle doludur. Bu asil millet yeter ki birlik ve beraberlik içinde olsun; yapamayacağı hiç bir şey yoktur. Sizin yapmaya çalıştığınız sadece tarihi bir ihanet ayıbı olarak literatüre geçecektir.

Bu millet, bu halk ve tarih sizleri asla affetmeyecektir. Allah'ın adaletinden nasıl kaçacaksınız? Onca insanı katlettiniz. Nice ocakları söndürdünüz. Yüce Allah size böyle mi yapın buyurdu? Akıttığınız kan ve gözyaşında boğulacaksınız. Madem ki yaptınız bunların sonuçlarına da katlanacaksınız.

Allah( C.C) sizleri ve sizin gibi düşünen din istismarcılarını, yalancıları, nifakçı ve bölücüleri ıslah eylesin.

Allah devletimizi, milletimizi havada, karada ve denizde her zaman bu şanlı ordumuzu muzaffer eylesin. Yaşasın Türkiye'miz ve ona gönülden bağlı insanalrımız.

Yaşasın ATA'mızın kurduğu o şerefli Büyük Millet Meclisi'miz. Yaşasın şanlı Türk Bayrağımız ve İstiklal Marşı'mız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR