NELER OLUYOR ORADA ?

Arkadaş yazmayayıım diyorum ama gel gör  öyle ilginç şeyler oluyor ki Samsunspor'da  gel de yazma bakalım ! Şu takımın haline bir bakın. Resmen dökülüyoruz. Tabiri caizse adeta nal topluyoruz.

Tamam takımda alt yapıdan 8 kadar genç oyuncu transfer edilmiş, bunlar zamanla kaynaşacak ve daha iyi bir takım oluşacak da oluşana kadar bu takımın hali ne olacak? Adeta varlardan çok yokları oynuyoruz.Bir bir eriyoruz ve iyice dibe vuruyoruz.

Ocak ayında transfer tahtası açılırsa transfer yapılacağından söz ediliyor ve yönetim her zamanki gibi iş başa düşmüş maddi kaynak peşinde. Ayrıca hâla ödenmesi gereken borçların olduğu söyleniyor ki ödenmezse 6 puana kadar puan sime cezasının takımıbeklediği durumlardan söz ediliyor.

Hangi birini yazalım arkadaş, yaramız derinde ve kanamaya devam ediyor. Kangren olmadan bir çözüme kavuşması gerekiyor bu durumun. Yoksa bizi ilerde çok daha zor günler bekliyor demektir.

Gelelim antrenör sn. Osman Düzköylü hocamıza. Hocamız ameliyat olacakmış  tekrar geçmiş olsun. Olsun da takımın da acil ameliyata ihtiyacı var. Görmüyor musunuz farklı Balıkesir maçı sonrası yapması gereken basın açıklamasına katılamyıp zaten zor durumda olan Samsunspor'a yeni bir para cezası yolu açtı.

Arkadaş bir kere basınla kavgayı bırakacaksın. Basın sizin düşmanınız değil. Tamam belki   bazı köşe yazarı arkadaşların dili, kalemi biraz keskin olabilir ama bence bu sırf takıma düşmanlık duygusuyla yapılan bir olay değil kanısındayım. Tabi her köşe yazısında da takımda kara bulutlar estirmek de pek doğru değil. Elbette yazacak arkadaşlarımız eleştirlerini yapacaklar ancak her yazı sırf takımı yıkmaya, karalamaya hatta yerin dibine sokmaya mecbur değildir.

Yazarsın hatalarını, eleştirisin ama kasıtlı bir şekilde yok takımdan bazı oyuncuları sen hedef gösterirsen bir kaçını ayırıp övgü dizersen böyle yazmak da olmaz. Yazarsan tarafsız gözle ve anlayışla yazacaksın. Yoksa kimsenin eleştirilere bir şey dediği yok.

Yazacaksan takıma ekonomik destek vermeyenleri yazın, takımın deplasman maçlarına gitmeyip aldığı her yenilgi sonrası avaz avaz bağıranları yazın.Taraftar dediğin her şart ve durumda takımı içerde ve dışarda yalnız bırakmamak demektir ki sağolsun Samsunspor'un vefakâr taraftarları bu yönden Türkiye'de bir örnek teşkilediyor ki kendilerini yürekten kutlayıp teşekkür ediyoruz.

Demek istediğim Samsunspor gerçeğini kimse değiştiremez. Bu kulüp geçmişte yüksekve önemli başarılarıyla dört büyüklerin baş belası olmuş, onlara yeşil sahaları dar etmiş güzide bir kulüp ve takımdır.

O yüzden bu takımın ve oyucularının değerini iyi bilelim. Onlara basın, halk, taraftar olarak her yönden destek olup sahip çıkalım çünkü başka bir SAMSUNSPOR yok.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR