Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Yeter bizleri üzdüğünüz

Daha önceki haftalarda alınan seri galibiyetler tüm taraftarları mutlu ettiği gibi sevgili Mustafa ağabeyin oğlunuda sevindirmiş,mutlu etmiştir.Hatta geçen hafta 3-0  önde iken  3-3    biten kartal spor maçı bizi kızdırsa bile onun üzmemişti.Çünkü çok sevdiği Celil abisi şahane gollere imza atmış ve mükkemel oynamıştı. Bu hafta onu seyretmek için maça geldi,geldi ama Celil ağabeyisinin, kendisinin ve arkadaşlarını haklarını ararken kadro dışı kaldığından haberi yoktu.Konuyu ona anlattığımızda hala inanmadı,daha doğrusu inanmak.Gözleri ısınmak için sahaya çıkan Samsunspor takımının üzerindeydi.Celili arıyordu,ama göremiyordu yavaş yavaş bize inanmaya başladı.Ve bize sorduğu şu soruyu "BABA NASIL OLUR HAK ARAYAN HEMDE ARKADAŞLARI İÇİN HAK ARAYAN BİR İNSAN NASIL CEZALANDIRILIR" Şimdi ben yeni yetişen ve yüreklerine imparator Celil'in ismini kazıyan tüm çocuklar için soruyorum. N  E  D  E  N  ? Sayın başkan ve yönetim kurulundaki tüm beyler, bizleri sezon başından beri çok üzdünüz ve hala da üzmeye  devam ediyorsunuz. Ama lütfen çocukların minicik yüreklerine taht kuran insanları bir hiç uğruna cezalandırarak o yeni yetişen ve boğazları yırtılırcasına bağıran çocuklarımızı üzmeyin.
Gelelim maça, dostluk ve centilmenli içinde geçen müsabakayı Feridun"un  yaptığı agresif ve sert oyunu da bozamadı. Ve hakemin haklı olarak kırmızı kartıyla birlikte oyun dışı kalmasına bütün stat üzüleceğine aksine sevindi. Takım zaten değil 10 kişi 20 kişi olsa bile, oynadığı bu oyunla zaten rakibini yenemezdi. Giresunspor 3 puan parolasıyla geldiği Samsun dan haklı olarak istediğini aldı "TİMOFTE SENİ UNUTMADIK" pankartı açan Giresunspor taraftarları da futbolcuları gibi alkışı hak ettiler.
Haftalarca üstlerine titrediğimiz genç oyuncularımızın artık çimlere basmadıklarını maalesef havalarda yürümeye başladıklarını hayretle izledik. Takım içinde yaşanan  bu olumsuz olaylar sizi etkilememeli, aksine, sizin hakkınızı arayan, kollayan ve hatta kadro dışı kalan ağabeyleriniz için canla başla oynamanız gerekmez mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR