VURMASAN VURURLAR GÜLÜM

ŞARK KÖŞESİ

    FAİK DÜNDAR

[email protected]

       

 

VURMASAN VURURLAR GÜLÜM

 

Yine kan, yine barut, yine gözyaşı. Memleketi kaosa sürükleyip, halkı, devletine, güvenlik kuvvetlerine olan sadakat ve güvenirliliğini sıfırlama peşindeki iç ve dış hainlerle yatıp kalkıyoruz.

Hümanist düşünce ve hamasi konuşmaların bittiği yerdeyiz. Artık devlet lojmanlarına girip, polislerimizi katledebilme noktasına gelindiğine göre, emniyet güçlerimize pusu kurup, şehid eden bedbahtların bu eylemlerinde “bizim bir zaafımız var” ya da yanlışımız var demektir. Şehir eşkıyası daha dün İzmir’imizde Belediye otobüslerini yaktı. Geçenlerde, on sekiz tır yakıldı, şantiyeler basılarak, inşaatlara ait iş makineleri kullanılamaz hale getirildi. Rahmetli Muhsin Başkanın dediği gibi; “sütü bozuk olanın mayası da bozuktur” diye. Devlete isyan, Allah’a şirk peşinde olan komünist ideolojisini bile maskeleyen güruhu durdurmak çok kolay. Terör olayı ile Kürtlük asla bağdaşamaz. Kürtlerin imanı, İslâm’a olan bağlılığı Türklerden geri değildir. Öyle âlimler, Seydalar, mollalar, şeyhler, Bediüzzamanlar, komutanlar, devlet adamaları ve sofiler var ki, hayran kalmamak mümkün değil.

Çeşitli guruptan teröristlerce, Güvenlik güçlerimize hukuken “ateşli silah” kapsamına giren, insan öldürebilen, Molotof  kokteylleri atılırken, bizimkiler su sıkıp, biber gazı ile karşılık veriyorlar. Nerede ise “gül” atacağız. Yanan, yaralanan, şehid olan güvenlik güçlerimizin suçu devletine hizmet etmek mi? Medyada güvenlik kuvvetlerimizin ve araçlarının aciz duruma düştüğü anlarda bizler üzülürken, onların eşleri, yavruları, ana babaları üzülmüyor mu, onurları zedelenmiyor mu?

Sözün özü; silah, molotof ,  havai fişek, sapan v.b. kullanan, araç, bina v.b. yakana, Bayrağa, millete ve devlete zarar verene karşı, Devlet olarak, Güvenlik güçlerine “VUR” emri ve yetkisi vereceksin. Vurmasan seni vurular, halkını, devletini, bayrağını, kalelerini ve VARLIĞINI VURULAR GÜLÜM.   “Ama vurursan Avrupa insan hakları mahkemesi var” derler, korkuturlar, sakın korkma!. Zaten bu terör örgütlerini, Batı ve Avrupa, biz Müslüman Kürt’e , Türk’e, Arap’a, Müslüman Laz ve Çerkez’ e musallat eden, besleyen, terörist olarak eğiten onlar değil mi? Sana, ülkene, yaşam ve huzur hakkı tanımayanlara VUR EMRİ çıkar gülüm. Vurmasan vururlar, bitirirler seni gülüm.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Faik Dündar Arşivi
SON YAZILAR