TARAFTAR HER ZAMAN HAKLIDIR

Yazacak söz bulamıyorum. Neyse kısaca yazalım, futbolcular top oynamıyor. Oyun içinde iki üç pas yapıyorlar hepsi o kadar. Oyunumuzu 90 dakikaya yayamıyoruz. Takımda mücadele sıfır, futbol yok, geleceğe yönelik ışık yok ama taraftara hareket çok..

Asil taraftarımız o hareketleri hak etmiyor ey İsmail Uyanık! Ortada 6 puanlık fark ve rezil bir futbol var. Peki. Sorunu kısaca hatırlatalım.

Yılport Samsunspor'lu futbolcu maç sonu arkadaşlarına bağırır, menajere ve hocaya fırça atar, topçular kendi aralarında tartışır ortada bir disiplinsizlik var ceza yok.

Artık mızrak çuvala sığmıyor ey İsmail Uyanık! Sen harbi on üç sene futboldan uzak kalmışsın. Asil taraftarımız aradaki puan farkına rağmen ısrarla, inatla ve umutla binlerce kişi stadyumu dolduruyor, rezil futbola  katlanıyor.

Suçları ney biliyor musunuz? Sadece armayı ve sizleri sevmekle yükümlü olmaları...

Futbolcu kardeşlerim, bunların bilincine varın ve çıkın ona göre top oynayın. Gelelim hoca konusuna. Gümüşhane ve Zonguldak maçlarında takımın başında hoca olarak çıkan Recep Sermet Boyar'ı kahraman yaptık.

Olmaz kardeşim, bu takıma az gelir. Değerli okurlarım, en son maçta Yücel Uyar hocamız yuhalamaları hak etmedi. 

Evet yanlış oyuncuyu çıkarttılar, bence de Bahattin Köse oyundan çıkacak en son adam olmalıdır. Kim oyundan çıkarttı? Bilemem ama yanlıştı.

Şunu belirtmekte fayda var, alkışı Recep Sermet Boyar'a yapıp da yuhalamaları Yücel Uyar'a yapmak şık olmadı.

Yılport Samsunspor'a hoca lazım. Disiplinli, otoriter ve aynı zamanda da eli maşalı olmalı...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR