SON VURUŞ

Şampiyonluk yolunda ikinci haftaya kendi sahamızda Pendikspor maçı ile merhaba dedik. Kolay gibi görünen maçı 81 ve 89. dakikada helen gollerle 2-0 kazandık.

Hocamız bu maça geçen haftadan cezalı oyuncularımızdan yoksun çıktı. Bu futbolumuzu etkiledi mi? Bence etkilemedi. Cezalı 2 oyuncumuz oynasa dahi bu maç böyle oynanır skorda  aynı olurdu. 

Değerli okurlarım, eski yazılarıma bakarsanız devamlı belirttiğim gibi takım olgusu ve arkadaşlık 
maç içinde yardımlaşma oyun disiplini oturmuş durumda. İlk on bir oynayan, sonradan giren hatta ilk 18'de olmayan futbolcularımızın da hazır olduklarını gördük

İlk maçını kaybetmiş Pendik takımını lütfen kolay takım olarak görmeyin. İlk 11'de geçen sezondan 10 oyuncusu oynadı. Oturmuş takım izlenimi verdiler. Pendik takımı göreceksiniz ne canlar yakacak. Bir de kısaca maçı şöyle değerlendirelim.

Biz devamlı gol ararken rakip yerde yatarak oyunu soğutmaya yönelik bizi uyutmaya çalıştı. Hakem kardeşimiz de biraz buna uydu. Yılport Samsunspor bu oyuna gelmedi.

Pendikspor, Samsunpor takımının yerinde başka takım olsa onlara 81. dakikaya kadar gol atarlardı.Artık orta sahamız kolay geçilmiyor Kalecimiz ve defansımız oyunun her dakikası hazır. Bloklar arası kopukluk yok. 

Gelelim santraforlarımıza SON VURUŞ GÖLCÜLERİ Mİ? HAYIR! Son vuruş golcüleri farklı ceza sahasında pozisyon düştüğünde affetmez. Tanju Çolak ve Serkan Aykut gibi. 

Fakat benim Atabey Çiçek,  Bahattin Köse ve Ahmethan Köse'ye güvenim sonsuz. 

ATACAKLAR.

YAKIŞTIĞIMIZ YERE HEP BERABER ULAŞACAĞIZ.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR