Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

SEÇİMLER

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Belediye Başkanları seçimleri için ,parti genel başkanları,seçim sürecini genel seçim varmış gibi seçim çalışmaları yürütülmektedir.

 

Seçim sonuçları, bundan sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 2015 tarihinde yapılacak genel seçim sonuçlarını ön görme bakımından aldıkları seçim sonuçları önem taşımaktadır.İktidar partisi halktan güven oyu istemekte onun için yaptığı hizmetleri anlatmakta,kendi partisinin Belediye Başkanlarını oy istemekte,iktidarda olmayan partilerde eleştiri üzerine siyaset yapmakta ve oyunu artırmak için seçim çalışmalarını sürdürmek,seçimde başarılı olmak için var gücüyle çalışmaktalar.Genel Başkanların seçim konuşmalarında,partili seçmenlerde kutuplaşmaya doğru gittiği görülmektedir.

 

Bin dokuz yüz elli yıllarından itibaren sağ ve merkez seçmenler, parti genel başkanlarının İslami referansları, seçmenlerin algılamalarına uygun olduğu için oylarını vermişlerdir.

 

Ülkemizde bu zamana kadar, bazı zamanlarda aracısız ve rüşvetsiz işlerin yürümediği yıllardan beri rüşvet ve yolsuzluk olayları olduğu için, halkımız genelde hükümetin icraatına bakarım demekle olayları gündemde tutmakta, ülkenin ekonomik ve sosyal politikalarını olumlu gördükleri için, olaylara karşı çoğunluk duyarlı olmamakta.

 

Seçmen artık bilinçli oy kullanıyor. Kimsenin etkisiyle oyunu vermiyor. Misafir olduğum bir köyde şahit oldum. Köyde yapılacak muhtar seçiminde, eşler ayrı kişilere oy vereceklerini ifade ettiler. Belediye başkanlarına ifade edeceğim hizmetleri yapabilme imkânları olursa, halkımız memnun olur düşüncesindeyim.

 

Yoksul öğrencilerin kırtasiye masrafları sanayide çalışan çırakların belediye otobüsleriyle gidip gelmeleri indirimli, emekliler için lokal, çocuklara sporu sevdirmek, sağlıklı gelişmelerini sağlamak, sosyal ağırlıklı çalışmalara yer verilirse, diğer yapılan hizmetleri tamamlar ve halkımızın günlük yaşamları daha huzurlu olur.

                                                                                             

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR