İSTATİSTİK

Ertuğrul hoca her fırsatta oynadıkları futbolu istatistiklerle kıyaslayarak birinci olduğumuzu söylüyor.  Yani en çok şut çeken, en çok gol pozisyonuna giren, en çok ceza sahasına orta yapan, en çok ayağında top tutan, en çok korner kullanan  gibi.  Ama istatistiklere ekstra puan verilmediği için şu an üçüncü durumdayız . 

Biraz da ben istatistiklerden bahsedeyim...

Ekranlarının başında Samsunspor'u izlerken en çok fıtık olan taraftar bizde, en çok şekeri yükselen taraftar bizde, en çok sinir sahibi olan taraftar bizde, en çok tansiyonu çıkan taraftar bizde, en çok kriz geçiren taraftar bizde... Ertuğrul hocam bu istatiskleri taraftarlarımız bazen sosyal medyalarından yazarak bazen de bizlerle bir araya geldiklerinde anlatıyorlar.

İnşallah yeni transferlerimizle birlikte ikinci devre güzel futbol izleyeceğimize inanıyorum. Takımdan ayrılanlar belli oluyor gibi. Yeni transferler yavaş yavaş şekilleniyor mesela hiç beğenmediğim Gyasi kalacak, bu konuda sabırla bekleyip göreceğiz. 

Şimdilik iki oyuncu aldık. Birisi yerli Gökhan Karadeniz iyi bir transfer, bizde iş yapar ve ondan çok mutluyum. Diğeri yabancı, Dje Dje, bu  futbolcudan da çok umutluyum. Cumartesi günü bir spor kanalında açıklama yapan menajerimiz Aztopal, bazı yabancı futbolcuların performansı bizi hayal kırıklığına uğrattı dedi ama Gyasi'den hiç bahsetmedi. Bence Gyasi de hayal kırıklığı.

Ayrıca özelleştri yaparak  bazılarında hata yaptık biz hatalarımızı kabul ediyoruz dedi. Sonra özellikle Türkiye liglerinden bir forvet ve iyi bir  santrafor olmaz üzere yerli yabancı dört transfer yapıp devre arasından sonraki ilk maçımız olan Altay maçına yetiştirmeyi umuyoruz dedi.

Sevgili okurlarım,

Benim görüşüm, Yılport Samsunspor'umuza bir tane çok iyi bir son vuruş golcüsü, bir tane dikine oynayan matkap gibi delen kenar oyuncusu, bir tane de çok yönlü on numara pozisyonunda oynayan futbolcu  alınması gerekir.

Neden derseniz; ikinci devre lig kolay  geçmeyecek... Şampiyonluğa oynayan  takımlar çoğaldı ve  mücadele edeceğimiz rakiplerimiz de hiç boş durmuyor iyi transferler yapmaya başladılar. Sezon başı üç ay gibi çok süresi olmasına rağmen havuzdan bu yabancı futbolcuları alan Aztopal, üç hafta gibi kısa sürede kimleri alacak bakacağız...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR