HOŞ GELDİN SAVİ...

Kaybedecek bir şeyi olmayan takımlara karşı oynamak kolay değildir. Son 9 maçın sekizini kaybetmiş, gerçekten tehlikeli bir o kadar da hırçın, galibiyete aç bir Manisaspor ile oynadık. Samsunspor, ilk yarı sönük, ikinci yarı Saviçeviç ve Ali ÜLGEN farkıyla kıvılcım alıp, Fofana'nın da dahil olduğu 55. dakikadan sonra biraz biraz yanmaya başladı. Saviçeviç'in akıl dolu oyunuyla etkisini iyice arttıran Samsunspor, tehlikeli dakikalara gelmeden de golü buldu. Golden sonra genel olarak Samsunspor'un baskıyla geçen maç öylede tamamlandı.

Fuat hoca'nın, Ali ÜLGEN, FOFANA takıntısı devam ediyor. Yunus Emre ÇİFT, oyunda kaldığı sürece güven verdi. Biraz daha ilk onbir oynamalı. Melih, ilk yarı zayıf, ikinci yarı takımı ateşleyen fünye gibiydi. Fuat hocanın ısrarla kesmediği Hasan KILIÇ ve Yasin ÖZTEKİN'in en azından sarı kart dolayısıyla dinlenmesinde fayda var. Hocanın yapamadığını sağolsun Hakem Yiğit ARSLAN yapmış oldu.

Manisaspor galibiyeti puan tablosunda çok şey ifade etsede, takımın durumunda pek bir değişiklik göstermiyor. Fuat hocanın takıma katkısını hala görebilmiş değiliz. Kötü bir sezon geçiren Manisaspor' u kendi evinde 1-0 zorla geçmek, sanki bana pek başarı gibi gelmiyor. 

Fuat hoca milli aranın takıma iyi geleceğini, gidilecek Antalya kampından sonra takımın dahada hazır olacağını söylüyor.  Ertuğrul hocada aynısını söylemiş verilen bir milli ara sonrası kendi evimizdeki İstanbulspor maçı 0-3 bitmişti. Yani diyeceğim bu lig aralarındaki kamp işleri öyle göz boyamanın ötesine geçmiyor. Birde neden Antalya, Samsun'un inanılmaz güzel yerleri var. Beğenmiyor musunuz Samsun'u ? Neden astronomik masraflar çıkartılıyor başkanımıza. Cebinizden çıkmıyor ya değil mi. Git Ladik Akdağ'a, git Vezirköprü şahinkaya'ya, git dünyanın en güzel yeri Ayvacık'a. Oksijenin en güzelini, enerjinin en kralını al. Sizin Derdiniz nedir. Kamp yapmak mı tatil yapmak mı ! Eğer çaktırmadan tatil ise henüz bunu haketmediniz, benden söylemesi..

Saviçeviç, sanırım artı bir parantez açmayı hakediyor. Oyuna dahil olduğu anda kendini hissettirdi. Galibiyetin baş mimarı. Samsunspor'da İlyas Kubilay Yavuz'dan sonra aklıyla oyunu yöneten onu yazabilirim. Etkili pasları ve topa hakimiyeti çok iyi. İnşallah böyle devam eder. 

Yiğit ARSLAN, ufak tefek temaslara maçı durdurarak oyunu çirkinleştirmedi. Çıkarttığı kartların tamamında da haklı. Yüksek tansiyonlu bir maçtı. Tff'nin dengede tutmak için gerekli olan bilgi ve deneyime sahip Yiğit ARSLAN'ı bu maça vermesi akıllıcaydı.

Önümüzde, içerde ve dışarda farketmeyen, önüne gelen tüm rakipleri ezip geçen bir Eyüpspor engeli var. 12 maçta 8 galibiyet gibi yüksek bir grafiğe sahip Eyüpspor'un garipde bir zaafiyeti var. Yenilirse evinde yeniliyor. İnşallah üçüncü yenilgisini Samsunspor'umuzdan alır diyelim. Teknik kadromuza ve furbolcularımıza, Samsun'un güzelliklerini es geçip, tercih ettikleri Antalya kampının çok güzel geçmesini, Eyüpspor deplasmanından da güzel sonuçla dönmesini diliyoruz. 

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR