Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

HOCAYA RAĞMEN

HOCAYA RAĞMEN


Erhan hocanın stratejisimidir nedir bilmem ama, her hafta değişik bir onbirle sahada olmak ne denli doğru bilmem. Bildiğim ve gördüğüm bir şey var ki, 90 dakika boyunca saha içinde hangi topçu olursa olsun, mücadelenin en üst düzeyini vermeye çalışıyor, üstelik bu mücadelenin karşılığını '' Tek Kuruş '' para almadan yapıyor.


Tüm bu onurlu mücadelenin yanısıra, hatalı sistem ve oyuncu değişiklikleriyle Erhan ALTIN vardı bu hafta.Haftalardır, mevkisinde hatalar yapan genç oyuncumuz Ercan YAZICI ile oyuna başlamak bence hocamın bu maçtaki ilk hatasıydı bence. Daha maçın başında ayağındaki topu rakibe verip sonra kaleye gitmesini önlemek için faul yapıp sarı kart gören bu genç topçu, dakika 38 de yediğimiz golde de önündeki Ofeodu'nun topa vurmasına izin vererek, 90 dakika boyunca posizyon ve kademe hatalarına rağmen yeşil alanda kalması ilginçti. Oysa ki sayın hocamın yanında bu mevkide görev yapabilecek Mücahit ve Tuna varken. İlk yarıda takımın ofans ve defans gücünde en etkin topçu olan Doğan ERDOĞAN'ın ikinci yarıda oyundan alınması da garipti. Diğer garip olan da Recep Niyaz gibi orta alanda etkili bir topçunun 45 dakika senin yanında oturması ve Doğan'la yer değiştirmesi..


İkinci yarıya mutlak gol atmak için oyunu 3. ve 4. bölgede oynamamıza rağmen sayın hocamın dakika 83 de gol ayağımız olan Adiloviçi oyundan alması benim için soru işareti iken, onun yerine savunmaya ( Tuna ) topçu alması, aklımdaki soru işaretlerini duble yaptı.Oysaki hocamın yanında 3 ve 4. bölgede oynayan Alperen varken...Ayrıca dakika 77 de yapılan Hasan - Talha değişikliği de ayrı bir olay. Gol atmak için uğraşıyorsun, rakip defansa ortadan gelemiyorsun, bu yüzden mecburen kanatları kullanıyorsun ve 77. dakikaya kadar kanattan topu en iyi şekilde taşıyan Hasan'ı siz oyundan alıyorsunuz ve durum hala 1 - 0 ken...


Tamam sonradan oyuna aldığınız iki adamla 87 de Taha ve 90 da penaltıdan Recep'le goller bulup üç puan aldık ama sayın hocam kusura bakmayın, bu hafta size rağmen üç puan alan bu topçu arkadaşları hakikaten tüm kalbimle kutluyorum..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR