GETİR Bİ MUTLULUK...

Kadro aynı hoca aynı saha aynı seyirci aynı. Her şey aynı ama her ne hikmetse son zamanların en rahat maçını izledik. Diken üzerinde maç seyretmeye gitmiştim halbuki. Dersine iyi çalışırsan, korkmazsan (en azından kendi sahanda), saldırgan,ısıran,baskılı bir futbol sana her zaman ödülünü verir. Demek ki isteyince oluyormuş. Geçen hafta aynı kadro ile bizleri oyun anlamında üzen tedirgin eden takımımız, bu hafta güle oynaya bizlere bol gollü bir galibiyet hediye etti.  Çetin geçeceğini düşündüğüm maçı farklı ve çok rahat almak beni şaşırttı itiraf etmeliyim. Kocaeli'nin neredeyse pozisyonu yok. Mustafa Reşit Akçay için olmak yada olmamak maçı olmasına rağmen. Haydi inşallah devamınıda bekliyoruz.
Özellikle Sheldon'u çok beğendim. Takım olarak oyundan düşen oyuncumuz yok yalnız Tolcay hazır değil. Daha doğrusu şuan için Samsunspor'u alıp bir yerlere taşıyacak futbolcu değil. Çok da büyük beklenti içinde olmayın derim. Tomane, gol orucunu nihayet açtı. Yasin ve Fofana, gollerde olmayan ama maçta yine olmazsa olmazlarımızdan. Sırasıyla Osman,Hasan,Alaattin,Soner, Cihan ve Yunus Emre, takım oyunu görüntüsünü çok güzel yansıttılar. Rakibi orta sahada karşılayıp, hareket alanını daraltıp, pozisyon dahi vermediler. Kanatları daha verimli kullanan, güzel oyununu tüm sahaya yayan  Samsunspor'un skor üretmeside gecikmedi. Bu maç ilk yarıda iki gol atabildiğimiz ender maçlardan biri oldu. Tüm gollerin ceza alanına orta ile gelmesi, tüm kornerlerin ceza alanına kullanılması önerimi sanırım haklı çıkarıyor ve her zaman söyledim maçı ilk yarı bitireceksin. İkinci yarıyı rakip düşünsün. 
  Hakem Emre Kargın, Genel olarak ortada bir yönetim gösterdi. Kararları doğruydu. Biri hariç. Fofana'nın penaltı pozisyonunu sanırım ıskaladı. 
  Yaklaşık 15 günlük bir aradan sonra Keçiören ile deplasmanda karşılaşacağız. Formda Adanaspor'u son maçında deplasmanda devirmesi ve son dokuz maçta sadece bir mağlubiyeti bu maçın çok zor geçeceğini anlamamız için yeterli. Kocaeli gibi Keçiören'de düşme potası hattının hemen üzerinde. Yani bu maç Samsunspor için ne kadar önemli ise 5 ile çarpın Keçiören açısından. Kadro kalitesi,kazanma alışkanlığı,son maç psikolojisi ile Samsunspor birkaç adım önde görünsede son derece bıçak sırtı bir maç. Fuat hocanın maç maç ilerleme formülünü benimsemesemde, Keçiören için özel hazırlanmanın iyi olacağını söyleyebilirim. Zira çok etkili forvet hattına sahipler.
  Seri galibiyetler zincirine Keçiören halkasınıda bağlamak dileği ile ..
  Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR