BUZ DAĞI YILPORT ALTI SAMSUNSPOR

Ne der büyüklerimiz; görünen köy kılavuz istemez. Evet asıl tehlike görünmeyen olan buz dağının altıdır.

Yılport Samsunspor'umuzun mimarları Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık başkanlarımız ve yönetimidir. Uygulama Yücel Uyar, Mustafa Aztopal ve İrfan Buz Hoca'dır. İcraati ise şerefli armayı taşıyan Samsunspor'umuzun futbolcuları yapacaktır.

Bunlar buz dağının görünen yüzüdür. Evet değerli okurlarım, artık görünmeyen olan buz dağının altı Yılport Samsunspor'umuzun futbolunu merak etmeyin...

İlk kampı takip etmiş biri olarak yazıyorum. Allah nazardan korusun takımımızı. Artık bir futbol ailesi olduk. Takımdaşlık ve birlik beraberlik tam manasıyla oluşmuştur.

Taraftarlarımız artık coşkuyla, heyecanla Samsunspor'umuzu bekliyor. Eminim bu heyecan Yılport Samsunspor'lu futbolcu kardeşlerimizde de var. 

Türkiye'de bir ilk olan, Samsunspor'lu Aileler Platformu Derneği, Samsunspor'umuzun Erzurum kampını ziyaret ederek futbolcu kardeşlerimize yanlarında oldukları ve desteklerini sonuna kadar sürdüreceklerini beyan etmişlerdir.

Sloganları hayatın her anında Samsunspor olan ve bu ziyareti gerçekleştiren, futbolda aile kavramına önem veren Dernek Başkanı Cüneyt Şenkal ve değerli arkadaşlarını tebrik ediyorum.

Erzurum kampı gayet iyi geçiyor. Teknik, taktik ve duran top organizasyonları, şut çalışmaları, maç içinde değişik varyasyonlar üzerinde duran İrfan Buz'un hırsı, futbolcular üzerinde oldukça etkili gözüküyor.

Hazırlık maçlarına önem veren hoca kendi kafasında önce hazır bir 22 kişilik ordu sonra da ligde savaşacak 11 oluşturacaktır.

Futbolcularımızın form durumları da gayet iyi durumda. Kalede çok büyük bir rekabet var. Türkiye'nin son 10 senesine adını yazdıracak çok büyük bir kaleci geliyor...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR