Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN !!!!

Göztepe yenilgisi, Giresun mağlubiyetinin ve diğer oynanacak karşılaşmaların habercisi gibiydi. Göztepe maçında ki teknik yönetim ve topçuların hatalarının aynısı Giresun maçında da yaşandı. Sanırım bundan sonraki  Denizli - Y.Malatya - Erciyes karşılaşmalarında da yaşanacak gibi görünüyor.   Yönetimin  Ofeodu'nun sakatlığında her hengi bir sorun olmadığını açıklarken, hatta Ümit hocanın görev verdiği taktirde ilk onbir de görev yapabilecek şekilde sağlıklı olduğu söylenirken, değil onbir, onaltı da bile olmayışı aklımı çok karıştıryor.

Üç hafta da 7 gol atan bir takım karşısında stoper mevkinde  Taha'nın  N'diae ile birlikte stoper ve Mustafa SEVGİ'nin ise Hasan ile birlikte  ön libero da oynaması savunmamızın bu karşılaşmada gol yiyeceğinin habercisi gibiydi. Liglerin başlamasından bu yana 12 hafta geçmesine rağmen eğer Ümit hoca M.SEVGİ'nin libero da değil  forvet arkasında daha etkili olduğunu anlayamamışsa, benim aklımda soru işaretleri oluşmaya başlar. Giresun sporun attığı 2 golde de, stoperlerin posizyonlarını izleyenler ne  demek istediğim anlar sanırım. Sadece  bizim maçta değil, diğer deplasmanlarda da, ilk yarıda geriye çekilip Murigi ve Abvo ile kontra yapan bir takım karşısında böyle saçma sapan bir defansla karşılık vermeye çalışan Ümit hocanın 45 dakika da doldur boşaltını ikinci yarının ilk dakilarında yapacağı hamlelerle daha akılcı bir hal alacğını tahmin ediyorduk ama yanıldık. 

İkinci yarıda da bal yapmayan arılar gibi çalışan bir forvet hattına ; '' Helal olsun çok çalışıyorlar '' mı demek lazım, yoksa ; '' Allah sonumuzu hayır etsin '' mi ?  demek lazım  karar veremedim. Ama futbol dünyasında  gol bulamayan forvetlere ne denir siz biliyorsunuz. Sadece Forvet mi, rakibin attığı iki golün posizyonlarına bakarsak olması gerektiği yerlerde olmayan bir defansta, forvet elemanlarını görürsek elbetteki mağlubuyetten bahsetmek gerekir. İLk yarıda ki  doldur boşaltını, ikinci yarıda da sürdüren Ümit hoca dan ilk değişikliği, M.ÇAKIR -  Murat değişikliğinde kenara değil de,  Alperen'le forvete alacağını tahmin ettik ama yanıldık. Hele, hele Canberk - Alperen değişikliğinde iyice ters köşeye yattık. Bu arada unutmadan, yediğimiz ilk golden sonra  1-2-3 TIP diyen taraftar arkadaşlara bu oyunu hiç yakıştıramadım..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR