SAMSUNSPOR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ

PTT 1.Lig'in 13'ncü haftasından Samsunspor kendi saha ve taraftarları önünde ilk mağlubiyetini tattı. Üst üste iki haftadır mağlup olan Kırmızı Şimşeklerde moraller son derece bozuk. Üç haftadır kazanan Giresunspor karşısında ilk 20 dakikada üstün bir futbol sergileyen Samsunspor, kalesinde gördüğü golden sonra ışık gibi sönerek oyun üstünlüğünü rakibine kaptırmış oldu. Samsunspor'un sahada ki en büyük hüneri doldur boşat futbolunu ısrar ile sürdürmesi oldu. Taraftarların 1-0 geriye düşmesine rağmen, tribündeki destekleri bitmeksizin devam etti. Takımlarına güveniyorlardı. Mutlaka bu maçtan galip çıkacaklarına inanan yüce Samsunspor taraftarları 2'nci golden sonra hüsrana uğrayarak umutsuzluğa düştü. 


Kendi sahamızda acı mağlubiyetin nedeni nedir? Nerede hata yaptık? Kimler takım üzerinde neler yapmaya çalışıyor? Samsunspor'un gol umudu Ofoedu ilk 18'e giremezken, disiplinsiz hareketleri ve başka bir takımla gizli anlaşma söylentileri dolayısıyla Teknik Direktör Ümit Özat tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Yöneticiler, siz Ofuedu'nun Karşıyaka'dan disiplinsiz davranışları nedeniyle ayrıldığından haberi yokmuydu? Samsunspor'un gol umudu bu futbolcuyu aranızda idare etmek gibi bir hüneriniz olamazmıydı. Huyuna giderek tamam seni göndereceğiz, fakat sahada geçen sene ki Ofoedu'yu görmek istiyoruz demeli miydiniz? Bu maçın Ofoedu'nun maçı olduğunu 3 puanı kendi elimizle teslim ettiğimizin farkında mıyız. Sayın hocam maç sonu açıklamasında, eğer kazansaydık kimse Ofoedu'yu konuşmayacaktı dedi. Peki hocam bu kazandık varsayalım, önümüzdeki haftalarda ne olacak? Ofoedu deli dolu biri. Fakat, sadece huyuna gitmek gerekir. Herkes prensip sahibi. Kimse Samsunspor'un amaçlarında hedeflerinden daha büyük prensip sahibi değildir. 


Aşırı yük ile ezilen Mustafa Sevgi, Mehmet Çakır ve Taha Yalçıner bu maçta bu yorgunluğun belirtisini sahaya yansıttı. Orta sahanın beyni Hasan Kılıç'ın oyundan alınması bana geçen sene ki Osmanlıspor maçını hatırlattı. O zamanda Erhan hoca Taha Yalıçıner'i almıştı, peşine 2 gol yemiştik. İki  hafta üst üste puan kaybeden Samsunspor çatlaklar büyümeden birinin lehimlemsi gerekiyor. Yazımın başında söylediğim gibi yaprak dökümü başladı. Ne gibi önlemler alındığını bu hafta hocanın düzenleyeceği basın toplantısında konuşacağız. Takım haftalardır biriktirmiş olduğu puanları harcıyor. Herkes bize yetişti geçmeye çalışıyor. Giresunspor maçı öncesi yazmış olduğum köşe yazımda sakatlıkların ve formsuz futbolcuların olduğunu hatırlatmıştım ve haklıda çıktım. Bu maçın galibi ise Kırmızı Beyazlı taraftarlar oldu.


HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR