AİDİYET VE İMZA 

Ertuğrul Sağlam hocamız attığı imza ile kesinlikle bu ligi hak etmeyen fakat bir takım olumsuzluklar sonucu burada cebelleşen Yılport Samsunspor'a UMUT olmuştur. 

Ertuğrul hocamıza 3 süper lig takımı ve 6 Tff birinci lig takımı teklifte bulunmuş, kendisi bu teklifleri kabul etmediğini beyan etti. Bu açıklamaların ışığında Tff 2.ligindeki bir takımı tercih etmesindeki en büyük neden takımın arkasında çok güçlü bir holdingin
olması, iyi bir yönetim, kaliteli oyuncu gurubu ve en önemlisi ise Büyük Samsunspor taraftarı olmasıdır.

Ne diyoruz? Büyük işler, büyük Adamlarla olur. Ertuğrul Sağlam başarılı olmak zorunda. Neden derseniz; bu lige gelmekle kariyerini ortaya koymuştur. Fakat hocamızın da mutlaka bir bildiği vardır ve en çok güvendiği özellikleri camiayı iyi bilmesi, imanlı ve sezgileri kuvvetli olması ve en  önemlisi AİDİYET duygusunu doyasıya yaşayacak olmasıdır.

O da nedir derseniz; her zaman kendisini bu Şehre ve Arması ile marka olmuş Yılport Samsunspor'un bir parçası olduğunu hissetmesidir.  Şimdi gerçek gündeme gelelim, futbola. Dünyada çağımızın futbolunda kulüpler ve sporcular teknik ve taktik idmanlara ek olarak  Psikolojik destek alarak mental olarak hazırlanıyorlar buna, Zihinsel antreman denir. 

Mentor dediğimiz Uzman hocalarda ekibe dahil ediliyor Ertuğrul Sağlam getirdiği yardımcı hocalarına bakılırsa her şeyi düşünmüş gözüküyor. ALTERNATİF bir oyun oynatacak gibi Güce dayalı takım oyunu oynayan Kompakt bir futbol ve belli bir on biri olup göze hoş gelen seyirciyi çoşturan bir takım izleyeceğiz gibi  gözüküyor.  Ertuğrul Sağlam'ın bizlere bu futbolu izlettireceğine inanıyor ve  güveniyorum. 

Bir parantez RECEP SERMET BOYAR hocamıza açalım. Fazla sürmeyecek kendisi çok iyi bir Teknik Direktör olacaktır. ÜMİTLERİMİZİ taze tutma anlamında ve çok kritik anlarda aldığı Sorumluluğu başarı ile noktalayan ve Yılport Samsunspor'a  çok büyük katkılarından dolayı kendisine sonsuz teşekkür ederiz.  ALLAH'IM Yolunu açık etsin.

HER ŞEY MÜMKÜN GÖRÜNÜYOR AMA HİÇBİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR 

SAYGILAR...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR